На 8-ми декември в Мол Русе  се проведе  коледен концерт на вокално студио „Слънчеви ноти“ с ръководител Наталия Константинова, придружен с коледен базар, на който  се продаваха ръчно направени коледни украси и картички от децата и техните родители. Събраните 1033,51 лв. са  изпратени на  „Българската Коледа”. Така за трети път те изразиха своята съпричастност към тази мащабна благотворителна акция. За досегашната си дейност, на 14-ти ноември децата получиха почетна грамота от президента Румен Радев.

На 14-ти декември в гр. Велико Търново се проведе пети Национален конкурс за вокално и танцово изкуство „Звезден сблъсък“, организиран от Сдружение “Елита“ и провеждащ се под егидата на кмета на гр. Велико Търново. Конкурсът събра 120 деца от цяла България  на възраст от 6 до 21 г. Участниците се конкурираха в две направления – „Рождествени и новогодишни песни“  и „Поп,рок и джаз“. Журито под председателството на Звездомир Керемедчиев-Звезди прсъди следните награди на възпитаниците на Наталия Константинова:

В направление „Рождествени и новогодишни песни’’:

-в 1 група - от 5-8 г. Дария Стефанова спечели 1-ва награда, Бориса Кунева и Ивайла Илиева са с второ място а Мартин Колев е с трето място.

- във 2 група 9-10 г. Калина Чокоева е с 2 място а Александра Даскалова е с 3 място.

- във 2 група 11 г. Екатерина Пенева е с 1 място а Лия Цанкова е с 3 място.

- във 2 група 12 г. Марина Петрова е с Гран При на групата, Габриела Илиева и Михаил Петров са с 1 място, Марчело Петров и Никола Желязков са с 2 място, а Александра Славова е с 3 място.

В направление „Поп,рок и джаз“

- в 1 група - от 5-8 г. Дария Стефанова спечели 1 награда, Ивайла Илиева е с второ място, а Бориса Кунева и Мартин Колев са с трето място.

- във 2 група 9-10 г. Калина Чокоева е с 3 място, а Александра Даскалова е със специалната награда на журито.

- във 2 група 11 г. Екатерина Пенева е с 1 място, а Лия Цанкова е с 3 място.

- във 2 група 12 г. Марина Петрова е с 1 място , Никола Желязков е с 2 място  Габриела Илиева,  Марчело Петров и Александра Славова са  с 3 място.

И в двете направления дуетът Дария Стефанова и Мартин Колев спечелиха 1 място.