Овен

Ще възстановите връзка, която от известно време е прекъсната или е в критично състояние. Опитайте се да подходите с въображение и да изненадате по някакъв начин обекта на чувствата си. В края на седмицата ще попаднете в необичайна ситуация, предизвикваща някакво неудобство, но и много смях.

Телец

Продължавате да отлагате решение, което трябваше да вземете отдавна. Ако във връзката ви вече няма огън, значи е време да я прекратите. Ако пък някой от доста време привлича вниманието ви, значи е време да направите решителната крачка. В края на седмицата ще се случи промяна, за която не сте готови.

Близнаци

Противоречиви чувства ще завладеят съзнанието ви през тази седмица. От една страна сте доволни от настоящата си връзка, но от друга, някой магнетично ви тегли към себе си. Не искате раздяла, но и не можете да си позволите да „седите на два стола“. Както много пъти сте чували, на Коледа стават чудеса. Точно тогава ще ви озари прозрение и ще разберете кое е най-добре за вас.

Рак

Крайно време е да се огледате около себе си и да разберете, че животът е прекрасен. Приемете покана за среща от някой, който непрекъснато се опитва да се сближи с вас. Дори да се намирате във връзка в момента, едно ново познанство съвсем не значи изневяра. А ако все още сте сами може би трябва да се преборите със страховете си и да дадете възможност на новото да навлезе в живота ви.

Лъв

Настроението ви през тази седмица ще е променливо въпреки или може би точно поради празниците. Имате ясна представа кое как трябва да се случи и непрекъснато ще настоявате на своето. Не е лошо от време на време да оставяте инициативата в ръцете на половинката ви. Нека ви изненада за Коледа. Ако толкова много ви се иска, ще върнете жеста за Нова година.

Дева

С много романтика ще са изпълнени дните преди празника. А вие ще изгаряте от желание да ги направите още по-хубави и да реализирате всички приятни изненади за които се сещате. Най-вероятно ще се представите пред половинката си в съвсем нова светлина и той/тя ще се почувства повече от добре. Връзката ви, дори да е била на критичен етап на развитие, ще се стабилизира.

Везни

Наблюдавайте поведението на половинката си. Опитайте се да се освободите от привичния си идеализъм. Ако по време на празниците той/тя отклонява поканите за срещи или е прекалено разсеян/а, помислете дали между вас няма трети човек. Но не споделяйте опасенията си. В края на седмицата поредица странни на пръв поглед съвпадения ще ви подскажат и отговора, и правилната реакция.

Скорпион

Покани за партита, подаръци, любовни обяснения… изобщо няма да усетите как ще отлети тази седмица. Ако до момента не сте във връзка със сигурност не само ще започнете нещо ново, но ще имате и възможност за избор. Онези от вас, които вече са отдали сърцето си на някой ще са в пълен синхрон с половинката си и ще се наслаждават на истинска взаимност.

Стрелец

Забавлявайте се пълноценно, но не прекалявайте с претенциите. Ще получите всичко, което искате, всичко което ви харесва, ако сте сдържани и умерени. Настроението ще е празнично, възможностите за вълнуващи преживявания ще са много, но и малко предпазливост няма да е излишна. Посещавайте местата, където има много хора с подходяща компания и се въздържайте от употреба на пиратки и фойерверки.

Козирог

Покана за купон в нова компания ще ви заинтригува. Разговорите с новите ви познати ще ви подскажат решения, отразяващи се върху бъдещето на връзките ви. Ще решите, че е време да прекратите мимолетните и да се ориентирате само към една личност, отговаряща най-пълно на представата ви за искреност и близост. Осъзнавайки, че сте стигнали до важно заключение, ще се почувствате доволни от себе си. В четвъртък бъдете готови за невероятни емоции.

Водолей

Развитието на отношенията ви може да продължи в няколко варианта. През тази седмица ще ви е трудно да формулирате пред самите себе си какво точно искате. Нямате причини за недоволство от сегашната си половинка, но чувствата ви съвсем не са толкова изгарящи като преди. За вас е по-добре да не сте с него/нея в празничния ден. Краят на седмицата е подходящ за срещи. Тогава ще сте успели да овладеете емоциите и със сигурност няма да направите някоя глупост, за която да съжалявате.

Риби

Поредица от безгрижни празнични дни в приятна компания. Половинката ви ще е съгласна да направи всичко, което поискате. Дозирайте желанията си и не се опитвайте да го/я манипулирате. Ще отгатне замислите ви, ще се почувства засегнат/а и ето я разправията – готова! Защо да си разваляте прекрасното настроение? Във ваш интерес е да съхраните любовта си.