Груповата фаза в тазгодишната Шампионска лига предложи вълнуващи двубои. Имаше достатъчно изненади в първите 4 мача от групите, които ще подхранват интригата до края. Все още не са ясни всички участници в следващата фаза от турнира, като шансовете за добри печалби при залагане на възлови мачове са повече от добри. Всичко това е гарантирано от българския букмейкър efbet, който е оценен с оценка 5 от bgbets.

Регистрирайте се в платформата за залагания, за да се възползвате от уникалния шанс да спечелите 100% бонус за новодошъл. Отличните оферти в сайта на efbet са повече от подходящ начин да изживеете незабравими моменти, докато се наслаждавате на поредното шоу от Шампионската лига.

В група H битката изглежда най-завързана и оспорвана. След 4 изиграни мача, има три отбора с равен брой точки – по 7. Това са Челси, Аякс и Валенсия. В следващия кръг има един двубой, който може да реши всичко в групата. На 27.11 на „Местая“ се срещат Валенсия и Челси в директен сблъсък за едно от първите места, даващи право за участие във втория кръг. И докато шансовете за победа на един от двата отбора са изравнени, има и други детайли, с които да спечелите определена сума. Efbet дава висок коефициент за залагане на броя отбелязани голове от двата отбора. Според повечето специалисти, двубоят се очертава да е по-резултатен и изпълнен с напрегнати моменти. Но историята на двата отбора е символ на печелившия защитен футбол, налаган в миналото от успешните техни треньори. Така че се възползвайте от отличната оферта на родния букмейкър за по-малко вкарани голове и от двата тима.

На пръв поглед, Валенсия има известно предимство заради домакинството. От друга страна, в Челси ще са доволни и от равенството. Efbet предлага коефициент от 1.65 за победа на Валенсия или равен, както и 3.0 за под 2.5 вкарани гола. Това са отлични възможности за печалба, въпреки различните позиции на двата тима в шампионатите на своите страни.

В друг интригуващ мач от този кръг на Шампионската лига се срещат Барселона и Борусия Дортмунд. И от двата тима се очакваше повече от това, което те показват в националните шампионати. Барселона и Борусия редумат доста променливи игри и резултати, които донякъде разочароват техните фенове. Каталунците са първи в група F, но само на точка пред германците. Борусия преживя неприятно гостуване на Байерн Мюнхен и ще се опита да компенсира загубата от вечния си враг, поне с частичен успех в Барселона. Въпреки непредсказуемостта на подобна среща, особено след показваната от двата отбора игра този сезон, може да заложите на определен резултат от нея.

Efbet дава висок коефициент за равен резултат от първото полувреме, което е доста примамливо – 2.65. За хората, които смятат, че времето на Меси е отминало, има и други възможности за залози. Например, Efbet предлага коефициент от 2.65 за по-малко от 2.5 отбелязани голове в срещата. Това е напълно възможно, след като германците са вкарали общо 2 пъти от двете си гостувания в тазгодишната Шампионска лига. При това отбелязаните голове са в мача с аутсайдера Славия Прага, а срещу Интер бе регистрирана загуба от 0:2. Не може да се каже, че и Барселона е особено убедителна в двубоите си от групата. В последните две домакинства отборът е вкарал също 2 гола, а мачът със Славия Прага на Ноу Камп завърши с нулево реми.