На 6 ноември на бул. Липник 121 врати отвори един от най-големите магазини Мания в град Русе. На площ от 1200 кв.м. екипът на магазина посрещна стотици клиенти на веригата, които имаха възможност да подновят гардероба си и да преобразят себе си като избират от 30 000 находки. Всяка първа сряда на месеца клиентите на Мания могат да се възползват от изцяло ново зареждане на хиляди находки, а всяка следваща сряда ще се дозареждат нови бройки. Това е вторият магазин Мания в града, като за последните няколко години от компанията отчитат сериозен интерес и все по-лоялни клиенти.

Виж повече за магазини Мания в гр. Русе тук: https://maniastores.bg/shops?c=8&l=0<=0&q=c

Историята на магазини Мания стартира през далечната 1996 г, където в малък гараж в град Варна врати отваря първият обект. 23 години по-късно магазините във веригата са 41, като един от тях е в Гърция.

От есента на тази година в магазините освен дрехи втора употреба вече могат да се намерят и нови маркови дрехи и обувки, така наречените outlet стоки на атрактивни цени. Целта на компанията е да разнообрази преживяването на настоящите си и да привлече много нови клиенти.

Мания е единствената верига за дрехи втора употреба, която разполага с мобилно приложение за своите лоялни клиенти MANIA VIP CLUB https://maniastores.bg/mania-vip-club-page15.html , където всяка покупка над 10 лв носи допълнителни точки.

Интересен факт за магазини Мания е, че повече от 75% от магазините на веригата се управляват от франчайз партньори на компанията. Ако желаеш да разбереш как може да станеш следващия собственик на магазин от веригата, последвай линка https://maniastores.bg/franchise