Виа Експо ви кани да посетите “БЕЗ аварии” (14-15 ноември) - първия по рода си международен форум със съпътстваща изложбена част, посветен на темата за безопасност и ефективност в индустрията. Пловдив е домакин на тази престижна изява, която среща експерти и изложители от 7 държави с представители на водещи компании. Конференцията ще бъде открита от Добрина Проданова - председател на Търговско-промишлена камара Пловдив, инж. Атанас Ангелов - председател на УС на Българската Асоциация на архитектите и инженерите – консултанти, и Йоханес Ван Селм - съветник към Италианската организация за индустриална поддръжка и към Европейската федерация на националните асоциации за индустриална поддръжка.

 

ИЗЛОЖБЕНА ЗОНА

∙ Събитието ще ви помогне да минимизирате опасности и щети от критични ситуации с неблагоприятни финансови, екологични и социални последици.

∙ Ще имате възможност да направите полезни контакти, ще споделите свои нужди, ще направите информиран избор на решение.

 

Ще получите актуална информация и отговори на следните въпроси:

· Как да избегнете аварии и непланувани ремонти на сгради и съоръжения?

· Как интелигентна система с елементи на изкуствен интелект предотвратява човешки грешки? Нови решения за видеонаблюдение и сигурност.

· Как да повишим производителността чрез технологии за автоматичен мониторинг?

· Защо да не подценяваме пожарната опасност?

· Как да намалим консумацията на енергия, да избегнем прекъсване на ел. захранването?

· Кои са предимствата от внедряване на индустриални интерком системи за комуникация и евакуационно оповестяване?

· Защо е важно качеството при защитните облекла и лични предпазни средства?

· Електрически задвижки и арматура, защитни блокиращи системи и др.

КОНФЕРЕНЦИЯ

Лектори ще представят актуални теми и тенденции: Инфрачервена термография, Финансиране на проекти, Сертифициране на продукти за безопасност, Техника, която спасява човешки животи и др. Ако желаете, все още има възможност да се включите. Програма

Искате да постигнете едно по-високо ниво на безопасност и конкурентност, заповядайте на “БЕЗ аварии”. Работното време е от 10.00 - 18.00 (14 ноември), 9.30 - 15.00 (15 ноември), Гранд Хотел Пловдив.

www.viaexpo.com