Националният превозвач Bulgaria Air пусна на промоционални цени над 25 000 самолетни билета по всичките си директни дестинации. Кампанията ще продължи до 11 ноември включително, а най-големи са отстъпките за еднопосочни пътувания между София и Виена, Берлин, Франкфурт, Прага, Рим и Милано.

Билетите до австрийската столица започват от 49 евро, а до красивите италиански градчета –от 54 евро. Цените на самолетните билети до столицата на южната ни съседка Гърция стартират от 45 евро. От 55 евро пък започват цените на билетите за полети до Франкфурт, a от 89 евро  до Прага.

Големи са намаленията и до Лондон и Париж. В рамките на кампанията цените на билетите до столицата на Великобритания в едната посока са от 65 евро, а в двете посоки са на цени от 143 евро. Еднопосочните билети до  Париж започват от 85 евро в едната посока и от 172 евро за двупосочни полети.

В рамките на кампанията всеки, който иска да стигне до красивия израелски град Тел Авив, може да си закупи еднопосочни билети на цени от 75 евро и двупосочни от 155 евро. Изгодни оферти има и за полетите на Bulgaria Air до Барселона, Амстердам, Мадрид и Цюрих.

Цените са с включен ръчен багаж (10 кг) и дамска чанта.