Рафаел Надал и Мария Франсиска Перейо - Хиска сключиха брак на остров Майорка, като събитието бе отбелязано с грандиозно тържество, на което присъстваха най-близките хора на Матадора. Тъй като и двамата не обичат да споделят с медиите за личния си живот, едно от правилата на празненството бе всички присъстващи да се разделят с мобилните си телефони, влизайки в „La Fortaleza“. Според медиите в Испания всеки от гостите е получил следното съобщение в поканата си:

„Напомняме ви, че искаме да се насладите на сватбата ни при стриктна дискретност. Когато пристигнете, ще откриете шкафче, в което можете да оставите телефоните си. Благодарим много: Мария Франсиска и Рафаел.“

Въпреки това обаче медиите и любопитните фенове бяха заобиколили имението и бързо в социалните мрежи се появиха редица снимки на гостите.

Носителят на 19 титли от Големия шлем събра на сватбата „каймака“ на испанския тенис за последните години, като сред колегите му, които го уважиха бяха Давид Ферер, Фелисиано Лопес, Марк Лопес, Жауме Мунар и, разбира се, треньорът му Карлос Моя. Роджър Федерер обаче не бе сред гостите.

За момента така и не бе публикувана снимка на двамата младоженци, като единственият техен кадър от сватбата отново бе дело на папараци.

За облеклото на Хиска отговаря известната дизайнерка Роса Клара.