Младата изпълнителка Сузанита, която доби популярност у нас благодарение на редица провокации, се оказа тема в лекциите на УНСС.

Най-вероятно, търсейки начин да провокират вниманието и интереса на студентите, правейки учебния процес по-любопитен, преподавателите в дисциплината "Маркетинг" на университета са решили да вкарат в програмата дъщерята на Орхан Мурад. Така образът на предизвикателната певица, добила скандална слава още с първата си песен "Луцифер и Буда", бе прожектиран в една от лекционните зали.

Към снимката ѝ бе добавен и въпросът, на който студентите трябва да дадат отговор, а именно - "Коя е тя и защо съществува?"

Изненадата от нестандартния подход накара младежите да заснемат с телефоните си предмета на дискусията и да разпространят снимката в социалните мрежи.

"Вече изучаваме Сузанита", гласи посланието към кадъра, поднесено със сарказъм.

И докато във висшето учебно заведение умуват защо я има, 16-годишната брюнетка прекарва последните дни в Египет. Това става ясно от последните изображения в официалната ѝ Инстаграм страница, на които тя се радва на благоприятното време и слънчевите лъчи в арабската република.

На един от кадрите тя показва, че се е отдала на най-разпространената атракция - яздене на камила в пустинята. По голяма вероятност почивката ѝ ще приключи скоро, понеже след 2 дни тя има участие в България.