Футболистите младша възраст на "Дунав" загубиха с 2:3 у дома срещу "Черно море" /Варна/ двубоя си за първенство на Елитната юношеска лига. Треньорът на дунавци Илиян Памуков предрече в навечерието на двубоя, че се очертава тежък мач и не сбърка. "Моряците" се оказаха много корав съперник с един изключително талантлив централен нападател, който тормозеше русенската отбрана през цялото време.
Гостите поведоха от дузпа след груба грешка на вратаря Богомил Стойчев, който улови топката, после я изпусна и в желанието си да я прибере отново, подсече играч на "Черно море". Последва 0:2 след добра контра и диагонален удар. Момчетата на Памуков обаче се вдигнаха и успяха да върнат гол до края на полувремето. Попадението бе дело на Константин Митев, който вкара с глава отбивана на два пъти от вратаря топка.
Митев бе в основата и на частичния обрат през второто полувреме. Той проби вдясно, влезе на скорост в наказателното поле и бе фаулиран. Борис Димитров не остави никакви шансове на вратаря при изпълнението на наказателния удар.
Вместо да потърсят победата, дунавци получиха трети гол след нелепо неразбирателство между вратаря и защитата. Накрая можеха да получат и четвърти гол, защото варненци получиха втора дузпа. Изстрелът  обаче прати топката в гредата.
Президентът на ФК "Дунав" д-р Симеон Симеонов и старши треньорът на представителния отбор Людмил Киров изгледаха заедно мача, който се игра на терена с изкуствена трева в "Здравец".