29-годишната Татяна Тодорова от Мартен, която от 13 години се бори с множествена склероза, вече има насрочена и потвърдена дата за постъпване за лечение в клиника в Москва. Младата жена ще замине за руската болница "Пирогов" на 22 октомври, а самолетните билети за нея и майка й са осигурени. Те бяха закупени от депутата Пламен Нунев, за което двете жени са му изключително благодарни. Това е пореден случай, в който народният представител се ангажира лично да подпомогне нуждаещи се болни от Русе. 
Дотук обаче добрите новини за Танчето свършват, тъй като остава по-малко от месец до датата за постъпването й в клиниката в Москва, а необходимата сума все още е твърде далеч от събраното до момента. Последната оферта за лечението на младата жена всъщност е с 5000 евро по-малко от първоначалната. За лечението й вместо 50 000 евро са необходими 45 000 евро, но до момента има набрани около 40 000 лева. 
Времето започва да ни притеснява, споделиха близките на младата жена. Затова те се обръщат с молба към всички хора с добри сърца, за да може чудото да се случи и Таня да води пълноценен живот, като процесът на коварната болест се стопира. 
Всеки, който иска да помогне на младата жена в борбата й с множетвената склероза, може да дари средства по разкритата банкова сметка в ОББ:
IBAN: BG81UBBS80021039084140
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Татяна Христофорова Тодорова
както и в хелпкарма:
https://bg.helpkarma.com/Е/da-pomognem-naЕ/dashboard/preview
или на PayPal/[email protected]