Нова луксозна туристическа компания предлага на някого възможността да прекара девет дни из различни гръцки острови, да отседне в хотели от висок клас, докато прави снимки за Instagram на безплатен смартфон - и ще му бъдат платени 500 паунда (620 долара).

Специализираната в пътувания Unforgettable Greece търси някой, който да направи красиви снимки на чистото тюркоазено море и белите гръцки сгради за нейния Instagram прафил.

Тъй като компанията стартира едва през август 2019 г., тя трябва да изгради своето съдържание в социалните медии, за да покаже какво предлагат нейните турове.

Спечелилият кандидат ще може да вземе със себе си на пътешествието приятел или партньор, докато посещава Атина, Миконос, Санторини и Крит, и ще отседне в луксозни хотели на всичик тези места.

Естествено, цялата ваканция ще бъде изпълнена с много Instagram изживявания, включително частна обиколка с екскурзовод на Акропола, джип сафари обиколка на най-добрите плажове на Миконос, екскурзия по залез в Санторини и частен готварски клас в Крит.

И не е нужно да се притеснявате, ако телефонът ви не е от най-високата гама, тъй като ще ви бъде предоставен безплатен Samsung S10 за правене на снимки.

За да кандидатствате, всичко, което трябва да направите, е да качите най-добрата снимка от пътуване, която сте направили сами в Instagram, маркирайте @unforgettablegreece, използвайте хаштаг #UnforgettableInstagrammer в надписа си и се уверете, че публикацията ви е публична.

Заявления се подават до 15 ноември . Конкурсът е отворен за жители на всички страни и трябва да сте на възраст над 18 години.