Сега всички говорят за избори. Но изборите идват и си отеват, а животът продължава и всички се надяваме той да е по-добър. Именно на избор за подобряване на качеството на живот кани "София Франс Ауто", официалният вносител на "Пежо" у нас. Офертите са отправени към практичните, които могат да подкарат на практика нова кола, за чийто предишен собственик е останало само едно - неизбежният спад в цената след излизането й от шоурума.
Поредното издание на оказиона на френската марка в Русе ще бъде в събота и неделя, 28 и 29 септември, на паркинга пред "Практикер", а от понеделник до петък /30 септември-4 октомври/ включително  изложението ще продължи пред представителството на марката на улица "Иван Ведър" 5.
Стандартите на оказиона са известни. Всички  предлагани автомобили с лъвче отпред са безкомпромисно инспектирани и всеки открит или потенциален проблем е отстранен.
Някои от предлаганите екземпляри са с гаранция 6 месеца или 6000 километра пробег. Има и такива, които още са в заводска гаранция.
На купувачите се предлагат облекчения при плащането. Възможен е лизинг с 25% първоначална вноска, допълнителна възможност е опцията за изкупуване на стария автомобил, независимо от каква марка е. Така той може да се превърне в първоначална вноска. Традиционно е предвидена и допълнителната услуга - клиентите да се запознаят с каталога за употребяване коли на "София Франс Ауто" и ако изберат нещо, да го поръчат от друго представителство.
Проверените употребявани автомобили - обикновено върнати от лизинг или обратно изкупени - традиционно са привлекателни за купувачите. Причините са ясни - колите са с доказана история, пробегът им е коректно отразен, техническото им състояние е перфектно, а глазурата на тортата е изгодната цена, която винаги ще има значение.