Когато си купувате конзола PlayStation 4, с нея получавате всичко необходимо за да започнете да играете. Но добавянето на няколко аксесоари наистина може да подобри вашето изживяване, независимо дали ви предоставя допълнително удобство или по-голямо предизвикателство.
Въпреки това не бързайте да купувате какъвто и да е аксесоар. Качествената конзола изисква качествени добавки и като имаме предвид това, тук може да научите повече за едни от най добрите аксесоари за PS4, които наистина ще подобрят вашето изживяване с PlayStation 4.

От VR слушалки и безжични слушалки до абонаменти и външни хард дискове, това са едни от най-интересните PS4 аксесоари на пазара.

SteelSeries Arctis Pro

SteelSeries Arctis Pro са едни от най-качествените слушалки, които можете да закупите. Ако обичате да ползвате вашия PlayStation 4 за гледане на филми и слушане на музика, освен за игри, тези слушалки са перфектният избор за вас. Яснотата и аудио балансът са много по-добри в сравнение с повечето слушалки от този клас. И двете версии на Arctic Pro Wireless и GameDAC ще работят с PlayStation 4 конзола, но кабелната версия е само за компютър - така че не забравяйте да изберете правилния модел.
GameDAC моделът има извънбордова кутия с висококачествени аудио конвертори Hi-Res. Все пак трябва да бъде свързано с кабел, така че това може да не е най-добрият избор, ако играете на няколко метра от вашия PS4. Безжичната версия е по-добър избор.

PlayStation Plus

Имате PlayStation 4? Страхотно. Следващата ви стъпка със сигурност трябва да бъде абонамента за PlayStation Plus. Наличието на план за членство на Sony, който се продава в едномесечен, тримесечен и годишен вариант, е единственият начин да играете PS4 игри онлайн и да получите достъп до място за съхранение, но има потенциално още по-голямо предимство: безплатни игри всеки един месец.

Точно така, в началото на всеки месец Sony пуска няколко безплатни игри за изтегляне през PS4 и PS3, и те остават ваши стига членството ви в Plus да е активно. С две или три PS4 безплатни игри всеки месец, както и допълнителни отстъпки по време на продажби и други промоции, членството бързо се изплаща.

PlayStation Platinum безжични слушалки

Качествата на безжичните слушалки на Sony Platinum са много, и предлагат невероятно и балансирано аудио изпълнение и микрофон с много над средното ниво. Има и поддръжка на 3D аудио, която създава 100 „виртуални високоговорители“ за по-потапящ позиционен звук.
Въпреки това, Platinum Wireless няма същата програма за съраунд звук като най-добрите модели. В крайна сметка е трудно да се намерят слушалки с по-добра стойност, които да са лесни за използване и да са с такова високо качество. Ако търсите нещо, което можете да настроите без проблем, купете си тези.