Брутална безочливост и арогантност демонстрира манекенката Емилия Нанева, която преди година и половина буквално размаза и уби на място двама души на пътя край село Старо Оряхово, разкриват омерзени източници на народното издание. Фамозната шофьорка-убийца, която лятото се размина с условна присъда от Окръжния съд в морската столица, не се яви на делото на втората инстанция заради... воаяж в Дубай! И докато вдовицата на 38-годишния върл фен на ЦСКА Младен Кънев – Байо, който бе една от жертвите на жестокото автомеле, ридаеше неудържимо по време на делото, в това време Нанева изпичала тунингованата си фигура по свръх луксозните плажове на емирството!...

„Явно много съжалява, че затри двама души и остави четири дечица сираци! Защо да не отиде там да разтушава мъката си, задето е сторила непоправимото?!... Не, аз просто вече на нищо не се учудвам! Като разбрах, първо много плаках, но после си казах – какво променя това?!”, ридае пред репортер на „ШОУ” Десислава Кънева. Тези дни се очаква апелативните съдии във Варна да се произнесат по искането на окръжната прокуратура и адвокат на Кънева, който се явява частен обвинител, за това, манекенката да бъде вкарана в затвора.

Името на Емилия Нанева избухна в медийното пространство през 2010 година, когато официално заживя под един покрив с Явор Златанов, малко след развода му с водещата на предаването „Огледала” Радост Драганова. Връзката й със скандално известния бизнесмен също докара до дива ярост феновете на ЦСКА и приятели на Байо, които отдадоха леката присъда на манекенката именно на неговите възможности. Именно с фирмен джип „Тойота” на Златанов, карайки с безобразна скорост, моделката се сблъсква челно и размазва движещия си по всички правила „Ситроен”, шофьора му - Байо и пътуващата на седалката до него служителка от фирмата му Теодора Петрова. При сблъсъка двамата спътници

буквално стават на пихтия

Виновницата за смъртта им се отървава само с фрактура на лумбален прешлен и натъртвания, за която после се жалва в профила си във Фейсбук. „Беше си сложила снимки с колан на кръста и обясняваше на всеослушание, че имала травма на гръбнака. Ама не й прави впечатление, че е убила двама души!”, гневи се почернената Кънева, която сама се грижи за двете си малолетни деца, лишени от това да пораснат около баща си.

Вдовицата, както и феновете от фракцията на ЦСКА „Варна Фирм”, чийто най-известен представител бе именно Байо, изразиха съмнения пред „ШОУ” за справедливостта на съдебната система. „Аз най-откровено си казвам, че се съмнявам прокурора по делото да не е корумпиран!”, изригва пред наш репортер вдовицата на Младен Кънев. Повод за съмненията й стана фактът, че представителят на апелативната прокуратура Иван Тодоров не подкрепи изцяло протеста на колегата си от първата инстанция, който иска 2 години затвор за манекенката или алтернативно наказание пробация. Това, както и фактът, че манекенката не се появи в съда, тотално изкара извън релси разпъналите транспаранти в подкрепа на Байо цесекари. Техен емисар в съдебната зала ги уведоми за развоя на заседанието и те буквално засипаха с хули адвокатите на Емилия, които я представляваха в залата. „У-у-у! У-у-у! Като убият вашите деца ще ви питаме тогава!

Мършо! Да ти изгният децата!”

„Ей, смешник!”, „Майка ти свинска!”, „Да се разложиш дано, свиньо дебела!”, „Дай да го запалим тоя!”, бяха само част от изригванията на вбесени ултраси. „Въпросните фенове са едни много добри момчета, а агресията им излезе благодарение на „читавата” и „справедлива” съдебна система! Защото иначе тези момчета през останалото време помагат на стари хора! Откакто го няма съпругът ми, помагат ми с пари и на мен! Без въобще да ги познавам, някои при това!”, категорична е вдовицата на Байо. И подчерта, че не друг, а именно същите тези ултраси са спасили от мизерията прочулата се на национално ниво варненска баба Тошка, на която купиха хладилник и хранителни продукти.

Самите фенове от „Варна Фирм” потвърдиха пред „ШОУ”, че те самите са били информирани от 100-процентово запознат техен източник, че Нанева е пътувала към Дубай, докато те са мръзнели пред съдебната палата с плакати в подкрепа на Байо. Веднага след съдебното заседание преди близо месец, защитниците на манекенката бяха заявили пред репортер на народното издание, че самите те са посъветвали клиентката си да не се появява в съда, за да не стане жертва на линч. „Толкова ли се страхува от феновете, та чак на почивка в Дубай да отиде?!”, риторично пък пита Десислава Кънева. И подчертава, че за нея въпросът не е манекенката да изгние в затвора, а да получи справедливо наказание. „Не може да убиеш човек, а след това да влезеш в съдебната зала, ухилена до ушите, както направи Емилия Нанева на първото дело!”, гневи се вдовицата на Байо.