Лъчезарният 24-годишен Добромир Добрев от Сливо поле се нуждае от помощта на хората, за да се пребори с коварната болест лимфобластна левкемия. Преди 4 години Добромир за първи път се сблъсква със заболяването и започва най-важната битка в своя живот. Лекува се в болница "Св.Марина" във Варна, а след това му е направена успешна трансплантация на стволови клетки в Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания.  
За съжаление в началото на 2018 г. болестта се завръща. Този път химиотерапиите не дават резултат и лекарите го насочват да търси спасение в задгранична клиника. Така Добромир попада в Анадолу Медицински Център в Турция, където прегледът показва, че ситуацията е критична: Добромир има 70% бласти в костния мозък, а трябва да са под 5%. 
Предварителната оферта от турската клиника е за не по-малко от 200 000 евро - абсолютно непосилна за семейството му. От клиниката изискват цялата сума да бъде преведена, тъй като на младежа му предстои дълъг период на лечение и нова трансплантация.
Обявена е кампания във фейсбук чрез групата "Да помогнем на Добромир", поставени са дарителски кутии, организират се различни събития. Всеки може да помогне, като на фейсбук страницата му купи или качи вещ за продан. Към успешното събиране на средства се насочва и групата на друга болна жена, Велизара Георгиева. 
За съжаление, средствата се събират бавно, а Добри няма никакво време. В момента той е в Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания, а в дарителската му сметка има едва 19 хиляди лева, в pay pal - 934,72 евро. 
В събота и неделя, 10 и 11 август, в Русе пред Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура "Йосиф Вондрак" ще има базар, където могат да се купят артикули в полза на Добромир. Приятелите и близките на младежа канят русенци да помогнат за спасяването на живота на Добромир! 
Дарителска сметка:РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG68RZBB91551010772410
BIC: RZBBBGSF
Титуляр на сметка:
ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ