Здравейте, добри хора, Танчето се нуждае от вашата помощ и подкрепа! 

От 13 години Танчето се бори със заболяването множествена склероза (МС), разказват близките на момичето.

Множествената склероза засяга централната нервна система и постепенно води до пълна парализа.

За щастие, в руската болница "Пирогов" дават на Татяна надежда да изживее живота си като пълноценен човек и жена!


Русия е единственият шанс за нея, защото в България НЗОК ѝ спира жизненоважните лекарства, тъй като според нея тя е "неспасяем случай". Липсата на лекарства е причина за тежки пристъпи, които водят до парализа на крайник, загуба на слух, зрение или говор. Така семейството на Таня месечно заплаща сумата от 4 000 лв, за да подсигури нейните лекарства.

За съжаление, 13-годишното лечение в България не дава желаните резултати и състоянието на Татяна се влошава. 

След запитване към различни държави и болници, Пирогов, Москва дават най- удачна и приемлива оферта с най - висок шанс за успех.

Татяна е жена със силен дух и добро сърце, тя мечтае да се движи сама, да бъде жена, да стане майка и съпруга.

Таня работи досега като библиотекар, няма на земята лош човек, който чете и обича книгите! Нека ѝ помогнем да се върне към своята така любима работа, нека дадем бъдеще на един човек, вярващ в доброто, вярващ на хората, на една жена, която въпреки трудностите пази като вехта книга в библиотека своята усмивка. 

Можете ли да си представите ужаса на едно момиче в разцвета на силите си, което вместо да работи, да се забавлява и да пие кафе с приятелки, търси по цял ден информация и моли болниците и държавата за помощ?!

Можете ли да погледнете в очите на майка ѝ, която някога е мечтала да стане баба, да се радва на здрава дъщеря и голямо семейство...

През 2018 година ( Бог изпраща своята помощ във вид на късмет! ) Таня печели участие в националната лотария, печели Кола, екскурзия и парична награда на стойност 50.000 лв.

Заради всички зли езици ще качим информация, банково извлечение и дата на транзакция, за да се уверите, че както каза Татяна в национален ефир, парите се пазят за лечението ѝ. Татяна пожелава да замени екскурзията и колата за паричната им стойност, но политиката на Националната Лотария е такава, че това не е разрешено.

Отива на екскурзията ( че кой не би, още повече в нейното състояние, в което това са само мечти неосъществими), а колата използват нейните родители и брат, защото можете да се досетите Таня не може да шофира. Осъдете ги, ако имате сърце че желаят да возят и предвижват болната си полу парализирана дъщеря до Софийски болници и обратно през седмица в удобен автомобил!

Ще предоставим както описах по горе, информацията дадена от Руската болница, за уверение, че спечелената сума не е достатъчна, затова семейството на Таня се опитва да събере останалата част.

В сумата за лечението на Таня , не влиза престой на майка й в болницата ( 3.000 евро) самолетни билети, рехабилитация, лекарства след лечението... Покрива се само химиотерапия и вливане на стволови клетки. 

Благодарим ви, мили хора! Благодарим ви, човеци с големи сърца! Благодарим ви, че заедно с нас вдъхвате надежда на Татяна за един пълноценен живот!

Ние хората, които подкрепяме Таня, видяхме как чудото човешко се случи за бебе Калина и за по-малко от 72 часа събрахме 1 милион... 

Вярваме, че заедно ще се случи чудото и за Татяна! 

 

https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-tancheto-547/dashboard/preview

https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B0-%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%9D%D0%B0-%D0%A2%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-2385055585153588/?epa=SEARCH_BOX