Фондация "Възстанови живот" помага на хора, подложени на домашно насилие или станали жертви на работен или сексуален трафик. Със собствени сили и с помощта на доброволци и дарители организацията осигурява подкрепа и подслон на пострадалите.
Всъщност най-големият проблем е именно подслонът, който трябва да бъде в защитено жилище, неизвестно за онези, от които бягат жертвите. Преди година русенец, изселил се отдавна в София, подарява на фондацията двустаен апартамент. Жилището е в лошо състояние, защото отдавна не е обитавано. Но въпреки това стана временен дом за две момичета, успели да се измъкнат от лапите на нерадостния си живот и потърсили закрила от фондацията. А самата фондация започна да набира средства за ремонта на апартамента чрез благотворителни базари.
Ремонтът предстои да започне в най-скоро време. Доброволчески екипи помогнаха за разчистването на жилището. Фирмите "Керос", "Мегахим", "Ирим" дариха част от необходимите плочки, бои, мебели, за което от фондация "Въстанови живот" изказват искрената си и дълбока благодарност. Но ремонтът е основен и са необходими още много неща, защото стените в целия апартамент се изчистват до тухла, ще се подменят ВиК и ел. инсталация, дограми, врати, сервизното помещение и кухнята ще се правят от нулата. Фонадцията има нужда от ламинат, стиропор, лепила, шпакловка и мазилка, гипсокартон, кухненски шкафове, електроуреди за кухня, оборудване за баня и тоалетна, столове и разчита на дарители. Освен това се очаква от чужбина да пристигнат доброволци строители, на които ще са нужни инструменти. Така че ако някой може да осигури инструменти за две седмици или при минимален наем, с които майсторите да работят, от фондацията ще са изключително благодарни. И както казват хората, посветили се на това да върнат живота на жертвите на домашно насилие или трафик, доброто винаги се отплаща и дори умножено в пъти към тези, които с щедро сърце дават подкрепа и подпомагат благотворителни каузи.
Всеки, който иска да помогне, може да го направи и с дарение по банковата сметка на фондация "Възстанови живот":
Първа инвестиционна банка 
IBAN: BG09FINV91501017124601 
BIC: FINVBGSF