Когато през 1889 година кралица Маргарита Савойска посещава пицария „Бранди“ в Неапол, главният готвач Рафаело Еспозито и съпругата му приготвят специално за нея пица с цветовете на италианското знаме - червено (домат), бяло (моцарела) и зелено (босилек). В чест на видната гостенка двамата готвачи й дават името Маргарита, а днес светът я познава като Кралицата на пиците.
Искате ли да разгледате изпълнените с типична италианска глъчка покои на тази кралица? Да се насладите на ласкавото слънце на Южна Италия? Казано по друг начин - да се потопите в неповторимия и незабравим чар на Неапол?
Напълно е възможно да го направите, дори до момента да не сте си го помисляли. Достатъчно е да участвате в традиционната лятна игра на „Утро“ и „MG Travel“ и да имате малко късмет при жребия.
Щастливецът ще получи възможността да се наслади на Неапол с избран от него придружител. Наградата включва трансфер от Русе до Букурещ, полет до Неапол, две нощувки в тризвезден хотел със закуска, полет до Букурещ и трансфер до Русе.
И така - в лятото след европейските избори единственият всекидневен вестник в Русе и реномираната туристическа компания „MG Travel“ ви предлагат поредната вълнуваща игра с незабравим финал.
И така, малко след изборите за Европейски парламент, изберете пак Европа!
Започваме в понеделник и ще проведем три кръга.
Първите два от тях ще продължат по три седмици, през които на страниците на вестника ще публикуваме част от снимка на известен европейски град, в който „MG Travel“ организира екскурзии. Необходимо е да се съберат  различните елементи от снимката, да се сглоби пъзелът, да се залепи на лист хартия и да се отговори на следните въпроси:
1. Кой е изобразеният град?
2. Кои са най-ярките символи на града?
Печелившите в тези кръгове ще получат ваучер на стойност 100 лева за хотелско настаняване у нас и в чужбина и за екскурзии на „MG Travel“.
Третият кръг ще се разиграе по същите правила в четири седмици - като за голяма награда. 
Сглобените пъзели и отговорите си можете да изпратите по пощата или да донесете лично в редакцията на „Утро“ на ул.“Константин Иречек“6 или в офиса на „MG Travel“ на улица „Муткурова“ 36А в центъра на Русе. Приемат се само оригинални талони, без фотокопия.
Всички участници в трите кръга на играта ще се борят за полета до Неапол.
Повече талони, повече шансове за успех!