По случай своя първи рожден ден, ръководството на хипермаркет EDEA Благодари на всички русенци за доверието и подкрепата!

Изключително трудно е българска верига да успее сред чуждите конкуренти, в собствената си страна! Измина година, изпълнена с много трудности, но и с много оптимизъм. Изпълнена с усмивки, труд и много желание. Благодарение на русенци, EDEA разцъфтя, прогресира и успешно се развива” - казва Даниела Асенова, маркетинг директор на верига EDEA - „Благодарим Ви русенци! Всеки човек, уважаващ себе си, заслужава да се храни качествено, той трябва да има право на избор сред многообразие на стоки, произведени с много любов от нас, българските производители. EDEA винаги ще Ви изненадва и подкрепя с най-добрата си идея!”

Да, в началото имахме много проблеми, свързани със сформирането на екип, както и със самото обслужване. Спецификата на пазара, който е присъщ за цялата ни страна, силно повлияха при набирането на кадри. Нужно бе време на самия екип да се синхронизира сам помежду си, след което да се направи най-доброто разпределение на подходящите кадри на правилните им места. Година след началото, можем да кажем с гордост, че имаме единен и сплотен, здраво работещ механизъм! Всички заедно, успяхме да разширим своята гама на продукти в пекарната на EDEA. С радост можем да се похвалим с утрояване на асортимента си от торти и сладкиши, както и с разработването на нови предложения за готвени ястия от нашите готвачи. Тайната на хубавото ястие е, че то е направено с много любов! Това е EDEA – проекция на Вашите усещания и вкус!”

Разбира се, в хода на своето развитие всеки среща и търпи критика. Тя е точно онова, което ни кара да израстваме още повече, правейки ни по-силни, мотивирани. Всеки работещ, млад механизъм, като такъв, допуска грешки. Заредени с търпение и много позитивизъм, изслушваме и компенсираме всеки недоволен клиент. Гъвкави и креативни сме. Стараем се, учим се, заедно - казва с усмивка г-жа Асенова.

По случай своя първи рожден ден, EDEA предлага на своите клиенти празнична томбола със страхотни награди: мотоциклет, пералня, хладилник, климатик, 3 бр. маркови велосипеди Cross с бранд EDEA, 150 бр. колички за пазаруване с бранд EDEA, ваучери за пазаруване ... Достатъчно е да направите покупки над 20.00 лв. до 30 май 2019 г., да напишете своите три имена и мобилен номер на гърба на касовата бележка и да я пуснете в урната на бюро „Информация”. 31 май е празничния ден, в който на живо ще бъдат изтеглени късметлиите. А в 18:30 ч. във всички магазини ще Ви очаква голяма празнична торта. Заповядайте в EDEA, да се почерпим с най-вкусната идея!”