* От понеделник - 6 май стартира пролетното изложение на производителите

За 19-та поредна година в Русе ще се състои традиционното издание на Националното изложение на производителите под мотото "С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО"!

Изложението ще се проведе на открити площи на ул. "Александровска", от 6 до 11 май, а участващите над 40 фирми от цялата страна ще представят своите най-нови стоки и колекции за сезон Пролет - Лято '2019.

Вече 19-та година изложението се провежда във формата "Празник на открито за цялото семейство" с насоченост към крайния потребител, предпочитащ родното производство.

Всички почитатели на българската мода ще имат възможността да избират между актуални модели и колекции, представени директно от техните дизайнери и производители и да се потопят в атмосферата на празничното пазаруване. Не са за пренебрегване и специалните панаирни отстъпки и промоции за сезонни стоки.

Целта на проявата е, както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени. В началото на пролетно - летния сезон, посетителите ще могат да обновят гардероба на цялото семейство и да направят най-добрия избор от щандовете на изложението.

"С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО" продължава до 11 май (събота) с покана за посещение към всички граждани и гости на гр. Русе. Посетете! Изберете българските производители!