2555 лева събра благотворителният концерт „Ново начало“, с който се поставя началото на инициативата на Светослав Самуилов-Сисо за набиране на средства за създаването на спортна зала, подходяща и за деца с увреждания. Светослав е бивш световен и европейски шампион по граплинг и с успешна кариера в ММА, но тежка катастрофа прекъсва спортните му постижения и го приковава в инвалидна количка. След 6-годишна борба Сисо продължава да се възстановява, като голямата му мечта е да направи специализирана зала за тренировки. 
Концертът бе организиран за изключително кратко време, а в него се включиха деца от русенски школи и клубове. На една сцена се събраха талантливи русенчета от танцово студио „Фрийдъм“, от клуба по акробатичен рок енд рол „Рок Старс“, детска театрална школа „Патиланци“, бойците от клуб по муай тай към сдружение „Торус“, певци от вокално студио „Слънце“, младите китаристи Виктория Петрова и Мирослава Димитрова и пианистите Ранимир Павлов и Вероника Илиева от Училището по изкуствата. 
Инициативата е изцяло на Светослав Самуилов и негови приятели, а тя е прегърната от Спортен йога и арт център „Залата“ и актрисата от Кукления театър Деница Дончева-Маринова, която е сценарист и режисьор на събитието. С помощта на Кукления театър сцената на Пленарна зала бе преобразена, а от фирма „Дунарит“ закупиха 50 дарителски билета, които предоставиха на свои служители.