ИНОВАТИВЕН МЕТОД, С КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗБАВИТЕ ОТ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ И ЗНАЧИТЕЛНО ДА ПОДОБРИТЕ ЗДРАВЕТО СИ!

Използването на хранителни добавки в днешно време е една изключителна алтернатива за здравословно и ефективно oтслабване и за много от хората е изкушаваща възможност. В момента, сред множеството препарати от този вид, особено се отличават капсулите TIGUARA. В България има вече 30 000 души, които са удовлетворени от резултатите, които са постигнали при борбата с наднорменото тегло. Производителят гарантира, че за 28 дни редовна употреба можем неколкократно да увеличим ефикасността за отслабване. Възможно ли е наистина? Отговорът е положителен, но тогава върху какво се базира голямата ефикасност на действието на добавката TIGUARA?
„Тайната се крие в уникалния биоактивен състав, в който са включени естествени вещества от растителен произход в много силна концентрация. Пропорцията на веществата е така добре подбрана, че взаимно да не си пречат, а едновременно с това да се усвояват от организма в много голяма степен, каквато не се наблюдава при другите препарати.” - информира производителя. Прекомерното тегло може да увеличи риска от много здравословни проблеми, като най често се развива диабет тип 2, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, сънна апнея, ставни заболявания, чернодробни заболявания, заболявания на бъбреците и дори рак. Съставът на капсулите само по себе си гарантира резултата, но трябва това да бъде потвърдено със съответните изследвания и за това са проведени тестове за безопасността и ефикасността при използване на препарата. Тестовете са извършени неколкократно в няколко медицински центрове за лечение на наднорменото тегло в Лондон, Ню Йорк, и Берлин. Действието на препарата е тествано на група от 1000 човека от двата пола на различна възраст с различна степен на затлъстяване и с различно обществено положение. Тестовете се провеждат в продължение на 4 месеца, като половината от доброволците приемат
препарата TIGUARA, a останалите са получили плацебо т.е. празна капсула. За групата, която редовно използва препарата TIGUARA резултатите от терапията за отслабване са с 200% по добри от тези на контролната група приемаща плацебо, което доказва еднозначно ефикасността и ползите.
Уникалната формула на препарата е поместена в капсула съдържаща 5 активни съставки, които ефективно помагат да намалите апетита, да изведете токсините от организма (детоксикация), да подобрите правилната обмяна на веществата и значително да редуцирате излишните мазнини, които ви пречат.
Само 1 капсула дневно е гаранция за намаляване на теглото Ви. Постигането на такива ефекти е изключително лесно. Необходимо е да изпиете капсулата 15-20 мин. преди обедното хранене или ако имате стомашни проблеми (гастрит , язва и т.н.) се изпива 30 мин. след обедното хранене.
„Само след 7 дни ще сте по-леки с 3 до 5 кг. След едномесечно ползване ще се радвате на 10-12 кг. по-малко и ще се избавите от 10% излишна мастна тъкан.” - споделя Искра Н. от София отслабнала 10 кг. за 1 месечно ползване. Ще постигнете това без риск за здравето Ви, без харчене на пари за не ефикасни диети. Вашият метаболизъм ще бъде нормализиран и ще работи в синхрон с организма Ви. Нивото на холестерола ще се нормализира, ще усетите прилив на енергия и ще се чувствате леки и свежи.
В момента консултацията и покупката
на препарата става чрез телефонно обаждане към оторизирания пред- ставител за България и се доставя безплатно до дома Ви.
“Трудно ми беше с 40 кг. в повече. Пъшках и въздишах дори като ходех, имах и проблеми с кръвното и за капак диабет тип 2. Ползвах Тигуара два пъти по 2 месеца и мога да се похваля, че вече ми е по-леко и се наспивам. Отслабнах 35 кг. без йо-йо ефект и не ползвам вече инсулин. Чувствам се тонизирана и със желание за живот. Определено здравето значително ми се подобри. Благодаря Ви!”
Илиана М., 61 г., София
Ръст 168 см. Преди 124 кг. Сега 89 кг.

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИОНАЛНА АКЦИЯ НА ДИСТРИБУТОРА

Само първите обадили се 100 души до 10.05.2019 г. ще имат правото да се снабдят с препарата "TIGUARA" вместо за 189 лв. САМО за 67 лева.

(1 опаковка с 30 капсули за едномесечно ползване).

ТЕЛ. 02 4738722

ОСИГУРЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС!

Онлайн поръчка може да направите на www.greenway-eshop.com