БИОАКТИВЕН МЕТОД ЗА ЛИКВИДИРАНЕ ПРОБЛЕМА С НЕВОЛНОТО ИЗПУСКАНЕ И ЧЕСТОТО УРИНИРАНЕ

Дългогодишния труд и практика на френския уролог Фредерик Пике допринесе за създаването на биоактивен метод за възстановяване на правилното функциониране на пикoчния мехур и борба с уринарната инконтиненция. Благодарение на натурални съставки предоставя възмож- ността на пациентите, както при жените така и при мъжете, да намалят с 97% неволното изпускане и 84% честото ходене по малка нужда.
ДЕЛИКАТНИЯТ ДИСКОМФОРТ
Всекидневието на хората имащи проблема с честото уриниране е истински кошмар и преживяване. Всяко излизане от вкъщи се превръща в мъчение. Трябва да се уверят, че по пътя им има тоалетни, че ще достигнат мястото достатъчно бързо или трябва да вземат превръзки или памперси. Ежедневието на такъв човек е наистина непоносимо и изпълнено с много стрес и дискомфорт. Някои хора даже предпочитат да не излизат с месеци от вкъщи само и само за да не срамуват пред хората.
“Имайки 30 годишен стаж като Уролог заедно с познанията ми към растенията действащи благоприятно на пикочния мехур и знаейки проблема на пациентите ми реших да намеря алтернативно решение. Обърнах се към лабораториите във Великобритания имащи био-нанотехнология за извличане на 100% чисти натурални екстракти от растенията!” - с интерес разказва специалиста уролог Пике. ”Няма значение дали имате от скоро или с години това неволно изпускане/често уриниране - това може да се преодолее по естествен път без да се налагат операции” - уверено споделя откривателя на формулата. След направените тестове и статистики, вече има констатирани над 100 хил. души в цял свят, които потвърдиха ефективността на тази уникална формула в това число около 8 хил. души от България, които са преминали терапията и потвърждават ползите от този метод. (виж снимката преди/след терапията). Показвайки резултатите от терапията на водещите уролози в 24 страни, всички те бяха шокирани... “Не можахме да повярваме, че без оперативна намеса и медикаменти, може да се постигне подобен ефект.” - споделят уролози от България.
Само качествен продукт съставен от чисти натурални вещества може да даде бързи и трайни резултати, стимулирайки организма да реши тези проблеми по натурален път. Благодарение на съвременната нанотехнология на молекулярно ниво, също и следвайки биопроцесите в природата, помогнаха да се създаде уникалният продукт “DEXOROL’’ (ДЕКСОРОЛ)
ЕФЕКТИВНОСТ И ПОЛЗИ
Формулата на този препарат е поместена в капсула съдържаща 6 биоактивни съставки, които бързо и ефективно дават възможността да преодолеете уринарната инконтиненция. Действат благоприятно за отстраняване на появили се възпаления в пикочния канал и уретрата, възстановява правилната функция и здравина на мускулатурата на тазовото дъно, подобряват нервната система на пикочния мехур, като се подава сигнал към мозъка и ни информира в правилния момент, че е време да отидем по “малка нужда”.
САМО ЗА ПЪРВИТЕ 120 ДУШИ
СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА
Понеже технологията за обработка на ценните съставки не е евтина, и за да е финансово достъпен препарата за българските граждани, са избегнати всякакви посредници и дистрибутори. В момента покупката става чрез телефонно обаждане към оторизирания представител за България и се доставя безплатно до дома Ви. Само първите обадили се до 30.04.2019г. ще получат правото да се снабдят с препарата вместо 189 лв. само за 55 лв. - опаковка за едномесечно ползване.
МНЕНИЕ НА ХОРА
ПРЕМИНАЛИ ТЕРАПИЯТА
„Цели 15 години се измъчвах и срамувах. След 3 месеца ползване на препарата Дексорол ми се подобри уринирането ми и вече не се изпускам!”
Валерия М., 77 год., София
„Ставах по 6-7 пъти през нощта да уринирам, което ме вбесяваше и нямах спокоен сън. Пих капсулите 2 месеца и спря честото уриниране. Вече спя спокойно!”
Боян Ч., 64 год., Варна
„Простата не ми даваше спокойствие и трябваше да ходя често да уринирам, случвало се и да се изпускам ако не стигна на време до тоалетната. След 2 месечно ползване на капсулите на Пике всичко си дойде в норма!
Серафим Д. 72г. Пловдив
„Здрава съм, но само това неволно изпускане не ми дава покой и комфорт. Поне 10 пъти на ден трябваше да отида до тоалетната, но след като ползвах препарата осъзнах, че ходя по-рядко и успявах да задържам уринирането.
Иванка Е., 81г., Хасково

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИОНАЛНА АКЦИЯ НА ДИСТРИБУТОРА Само за първите обадили се 120 души до 30.04.2019г. ще имат правото да се снабдят с препарата на Фредерик Пике „DEXOROL” вместо 189 лв.САМО ЗА 55 ЛВ.!!! ОБАДИ СЕ И ПОРЪЧАЙ ОЩЕ СЕГА !

тел. 02 4738722 (1 опаковка с 30 капсули за едномесечно ползване) ОСИГУРЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС

WWW.GREENWAY-ESHOP.COM