От македонското вътрешно министерство разпространиха видео от разбилия се край Скопие български самолет, в който загинаха баща, майка и двете им дъщери. 

"Вчера, около 19:00, МВР откриха самолета на място на около пет километра северозападно от Солунска Глава", заяви говорителят на МВР Тони Ангеловски на пресконференция, съобщават от македонското министерство.

По-рано министър Младен Маринов съобщи, че македонските екипи са стигнали до мястото на катастрофата на български самолет.

Той уточни, че на мястото на инцидента са били открити четири тела. Потвърдена е била информация, че няма оцелели. Телата са превозени до Съдебна медицина в Северна Македония, за да се извърши аутопсия и експертиза. Едва след това ще може да се потвърди самоличността на загиналите, допълни Маринов.

Министерството на вътрешните работи изразява съболезнования на роднините на починалия и на всички граждани на Република България. Службите на МВР, Института по съдебна медицина и Комитетът за разследване на авиационни произшествия и инциденти са инспектирани под ръководството на прокурор”, каза Ангеловски на пресконференцията.