С настъпването на пролетта Мол Русе постави началото на една цветна симбиоза с талантливата актриса Евгения Явашева, която ще виждате като негово рекламно лице. Богатството на актьорската й душа и цветовете на търговския център пресъздават емоциите и разнообразието, които могат да се открият под покрива на най-големия комплекс за пазаруване и забавления в Русе.

- Евгения, какъв е ежедневният ти стил на обличане?
- Замислям се как да отговоря, защото понякога ми се налага да се преоблека по няколко пъти на ден, в зависимост от това какъв ми е ангажиментът. Като цяло, гледам да ми е удобно. Най-често съм в спортно-елегантния стил.
- Обувки на токчета или маратонки?  
- Откакто съм майка на две деца слагам обувки на ток само на сцената или на официален повод.
- С аксесоари или без аксесоари?
- Винаги нося обеци, те са ми слабост, колкото и да имам не ми стигат. Имам и доста шалове.
- Дамска чанта или раница пълна със сценарии?
- Раница! Голяма и тежка! Когато съм с дамска чанта, независимо колко малка е, успявам да напъхам в нея невероятно количество неща. Направо не знам, дали трябва да се нарича все още дамска чанта - по-скоро работни малки дисаги.
- Знаем, че преподаваш на деца в училище, какво биха казали, виждайки те в различните превъплъщения, като рекламно лице на Мол Русе?
- Да, преподавам в Национално училище по изкуствата "Проф.Веселин Стоянов" и в работилничка за театър "Мармалад". Децата чакат с нетърпение да видят първия билборд, както и аз. Те винаги се вълнуват за моите участия. Спомням си колко беше вълнуващо, когато аз гледах моите учители.
- Кои цветове изразяват най-точно твоята душевност?
- Душевността е нещо толкова богато, пъстро, променящо се, с толкова много нюанси... как мога да я определя с един-два цвята? Наистина нося всякакви цветове. През годините минах през различни периоди. Например, когато бях на 16-17 години носех само черно. Ако някой тогава ми беше казал, че ще имам розови дънки и яке никога нямаше да повярвам.
- Какво откриваш в Мол Русе за себе си?
- Най-често ходя в Мол Русе, за да купя подарък. Може да се каже, че свързвам мола с приятели, техните деца и много усмивки. И да не забравяме киното! Когато се роди дъщеря ми, първият път когато я оставихме на баба й беше, за да отидем на кино. Да, за мен Мол Русе е място, където вероятността да ти се случи нещо хубаво е 99%. Този 1% е за онзи случай, в който си отделил 2 часа от графика си да напазаруваш за вкъщи, да купиш обувки на сина си, парфюм за рождения ден на приятелка и дъщеря ти да направи някоя неочаквана беля. Тогава настава паника за кратко, но после се сещам с усмивка дори и за тези моменти.