19-годишна ученичка, жена на 27 г. и двама мъже на 29 г. и 30 г. са задържани в Бургас при спецакция на полицията тази сутрин.

От Областната дирекция на МВР уточняват, че при претърсването на апартамент на 1-я етаж в  бл. 69 в к-с „Изгрев”, са открити 50 грама марихуана и множество таблетки. В колата на 27-годишната бургазлийка  - мерцедес с монтанска регистрация - са намерени пакетче с амфетамин, друго с неустановен състав и  угарка от саморъчно свита цигара с марихуана.

Към момента и четиримата бургазлии са задържани за срок от "24 часа", като процесуално-следствените действия по случая продължават от служители на Пето Районно управление - Бургас, каза говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Установено е, че апартаментът в к-с "Изгрев" е отдаден под наем на 29-годишния  криминално проявен и осъждан бургазлия и на 27 годишната бургазлийка. Те ползвали жилището с 19-годишната ученичка и 30-годишния мъж, също с богато крими досие.

"24 часа" научи от свои източници, че до арестите се стигнало след сигнал, че в апартамента най-вероятно се предлагат платени сексуални услуги, тъй като съседи свидетелствали за голям брой мъже на различна възраст, които посещавали жилището. Имало данни, че 19-годишната девойка не е ходела на училище от месеци и не живее в дома на родителите си. Разследващи дори първоначално работели по хипотезата, че тя е държана насила в апартамента в "Изгрев" от криминално проявените мъже.