Състоянието на 10-годишната Мелиса от Русе, която страда от детска церебрална парализа, се подобрява след третата процедура по вливане на стволови клетки в болница в Истанбул. Лъчезарното момиченце вече много по-добре се справя с учението, с разбирането, но говорът й все още е само на срички. 
Детето ежедневно се справя с терапии, които изискват сила, упоритост, смелост и постоянство, за да може да говори и общува нормално. 
Историята на Мелиса докосна много дарители и благодарение на подкрепата им средствата за първите две процедури от лечението бяха събрани. Ефектът от тях е видим, но недостатъчен и затова беше необходимо трето вливане на стволови клетки. За него обаче семейството на детето не разполагаше с необходимите средства и тъй като нямаше как да се прекъсне процесът на лечението, се наложи родителите й да вземат заем. 
Най-искрено благодарим на всички, които ни подкрепят. Моля ви, продължавайте да споделяте нашата кампания. От сърце се надяваме скоро да чуем първите цели думи на Мелиса, сподели майката на момиченцето Мелекбер. 
Семейството на 10-годишното момиченце има нужда отново от подкрепа, а всеки, който иска да помогне, за да може Мелиска да проговори, може да го направи, като дари средства по разкритата банкова сметка в Първа инвестиционна банка:
IBAN: BG54FINV91501317179226
Мелиса Миленова Русева
Може да се изпрати и дарителски SMS на номер 17777 с текст на латиница: DMS MELISA.