800 лева бяха събрани от благотворителния базар с коледни сувенири и картички в Две могили в подкрепа на Лори. Всички изделия, които се предлагаха, бяха изработени от потребителите на центъра за обществена подкрепа, а в направата на картичките се включиха и децата от ателието за приложни изкуства към читалището. Наред с благотворителния базар в подкрепа на малката Лори, която е родена с вроден дефицит на бедрена кост, в четвъртък вечер в салона на читалището в Две могили се проведе и тържествен концерт. За доброто настроение на присъстващите се погрижи изпълнителката Диана Йорданова и малките певци и танцьори от детска градина „Св. Кирил и Методий“ и общинския детски комплекс.
Семейството на малката Лори трябва да събере 199 200 щатски долара, за да може тя да проходи, като вече са набрани над 330 хил. лева. Олична е прогнозата, ако детето се подложи на серия операции в Медицинския център „Света Мери“ в Уест Палм Бийч, Флорида, САЩ. Първата насрочена дата е 15 януари 2019 г., като чрез първата и най-сложна операция ще се коригира деформацията на таза и ще се реконструира бедрото. 
Кампанията за набиране на средства продължава, а всеки, който иска да подкрепи Лори в предстоящите й нелеки битки, може да го направи на откритата дарителска сметка:
УниКредит Булбанк UNCRBGSF
BGN сметка - BG16 UNCR 7000 1523 2804 10
USD сметка - BG27 UNCR 7000 1523 2804 06
Титуляр: Лора Петрова Ангелова
PayPal account - [email protected]
Има и дарителски ДМС номер, където може да се изпращат дарителски SMS с текст на латиница: DMS LORA на номер 17777 (за абонати на всички оператори).