И през следващото денонощие ще се задържи предимно облачно с валежи от дъжд, в Северозападна и високите полета на Западна България - от сняг. Вятърът постепенно ще се ориентира от запад, най-късно в Източна България, където през деня все още ще е от изток-югоизток - слаб до умерен. Температурите в Северозападна България ще са почти без дневен ход - около 0 градуса; в останалите райони минималните ще са между 1 и 6 градуса, по морския бряг до 8-9 градуса, а максималните - между 5 и 10 градуса, на места в югоизточните райони и по-високи.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но няма да надвиши средното за месеца.

Над планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, в масивите от Източна България - от дъжд. Ще духа умерен и силен юг-югозападен вятър, който привечер ще започне да се ориентира от запад-северозапад и ще отслабне. Максимална температура на височина 1200 метра - около 5 градуса, на 2000 метра - около минус 1 градус.

Над Черноморието ще бъде облачно с предимно слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максимални температури между 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. /НИМХ/