CLASSIC POP-ROCK SYMPHONY PROJECT на „ГЕОМАРЧАЛО” и Плевенска филхармония ще ви пренесе в полярните, умерени, тропични и екваториални настроения по един неподозиран начин.

Необичаен квартет – пиано, цигулка и две виолончели!

Симфониците от Плевенска филхармония загърбват традициите и засвирват поп, латино и рок музика под диригентството на Георги Милтиядов.

Проект, в който класиката се превръща в модерна музика, чиито ритми изправят на крака слушателя и го провокират да танцува, пее и поддържа ритъма с часове.

Шопен, Джоузеф, Рахманинов, Дворжак, Дженкинс, Пиацола – утвърдени композитори от класическия жанр – се изправят лице в лице с познатите латино танци – El Talisman, Despacito, Havana slide, Let's Get Loud; филмовите мелодии – Hallelujah, Shape of My Heart, Skyfall, Smooth Criminal, Misеrlou; поп и рок композициите – Je t'aime, Victory, Kashmir и много други.

Един организиран хаос, който пренася публиката през годините и вековете, за да достави изключителното удоволствие, както на слушателите, така и на участниците в този необикновен проект.


Заемете местата си в залата и се забавлявайте!

 

Билети може да намерите на касата на Канев център – Русе или на тел.: 082/888636.

Кой е Георги Милтиядов?

Георги Милтиядов е български аранжор, пианист, композитор и певец. Роден е през 1998 г. в Бургас. Занимава се с музика от 4-годишна възраст, завършва НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" – Бургас и продължава обучението си в НМА „Проф. Панчо Владигеров” – София. Свири на пиано, пее във вокални формации и за 8 години печели над 40 награди от национални и международни конкурси като пианист и поп-изпълнител.

В края на 2013-та година започва да прави аранжименти за някои от оркестрите и хоровете в България – Пловдив, Шумен, Русе, Плевен, Бургас и Разград, в проектите „Любими руски песни”, „Любими филмови песни”, „Вечните песни на България”, „Вечните рок-песни на България”, „100 години Франк Синатра”, „Вечер на мюзикъла”, „Разходка по Бродуей”, „Моите неизпратени писма” и др.

Автор е на над 300 аранжимента за всякакви състави.

Работи с певци, музиканти и артисти като Руслан Мъйнов, Люси Дяковска, Марги Хранова, Орлин Горанов, Тони Димитрова, Васил Петров, Милица Гладнишка, Стефан Диомов, „Тоника СВ”, Мишо Йосифов, Веселин Веселинов – ЕКО, Ваня Костова, Стенли, Дичо, „Сигнал”, Милена Славова, Енчо Керязов, Филип Аврамов, Димитър Рачков и др.

Има записи в БНР, БНТ 1, bTV, НОВА ТВ, ТВ СКАТ, TV7 и др.

Получава награда за най-млад композитор и аранжор на „Годишни награди за мода, стил и шоубизнес 2015”. Носител на Голямата награда за постижения в област "Изкуства" на Фондация "Димитър Бербатов".
Има създадени над 40 песни, някои от които са финалисти в конкурсите „Лирата на Орфей”, „Златен кестен”, „София пее”, „Сладкопойна чучулига” и др.