Първият международен детски футболен турнир „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков“  ще се проведе на 4 и 5 декември 2018г. в спортна зала „АРЕНА АСАРЕЛ“, град Панагюрище. В него ще вземат участие деца на възраст от 10 г. на детско-юношеските школи AC Milan и Juventus и някои от най-големите български академии.

Специални гости и участници в турнира ще бъдат Франко Барези – легенда на италианския национален отбор и AC Milan, Салваторе Скилачи – носител на Златна топка за 1990г, Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков и други известни и изявени футболисти от Италия и България.

Те ще участват в приятелски „Мач на звездите“ мeжду България и Италия, който ще се състои на 05.12.2018г. Идеята и целта на турнира ще представят Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на Асарел Медет АД и съпругата му Веселина Цоцоркова, управител на Бояна Девелоперс ООД, Михаил Атанасов, управител на Тракийски Хотелиери ЕООД, Ивайло Рачев, представител на Милан Академия за България, Георги Славчев, треньор и футболист.

Заповядайте в Пресклуб България на Националния стадион Васил Левски София 1000, бул “Евл. Георгиев” № 38, централен вход, на 22.11.2018г. в 11 ч., където ще можете да разберете подробности за детския футболен турнир и „Мача на звездите“.

За повече информация и при въпроси тел: (+359) 894 57 59 44