Намаления от 20 до 70% ще сгреят сърцата и ще повдигнат настроението на клиентите на Мол Русе на 23 ноември - поредния Черен петък, в който търговският център отново ще се превърне в най-горещата шопинг точка в града.
Този петък Мол Русе ви отправя предложение, на което не можете да откажете - да пазарувате и да пестите с всяка покупка по време на Черния петък благодарение на страхотните оферти, от които можете да се възползвате само веднъж в годината.
Любимите ви модни марки са подготвили изкушаващи отстъпки. За вас остава само да изберете новата си модна находка. За завършена визия от глава до пети допълваме с правилните обувки и дискретен аксесоар.
"Какво още? Козметика, играчки или пък нещо за дома? От каквото и да се нуждаете, ще го намерите в Мол Русе - къде другаде! Ниските цени ще откриете в магазините, обозначени със стикер. До Black Friday остават само още няколко дни - 23 ноември, петък. Нека шопингът в Мол Русе започне сега", канят от най-големия търговски център в Североизточна България.