Най-дивата тигрица е най-добрата майка, гласи китайска поговорка. Сега Мария Долорес дос Сантос Авейро - майката на португалския футболист Кристиано Роналдо, показа ноктите си, коментира германското издание "Билд".

Мария Долорес и сестра му Катя защитиха звездата на "Ювентус", като публикуваха снимка на кавалера на "Златната топка", облечен като Супермен. 

"Искам да видя колко хора ще публикуват снимката на профила си за една седмица в името на Португалия, на нас, на единството на хората, на справедливостта", коментира Мария Долорес.

Факсимиле с подписа на петкратния носител на Златната топка Кристиано Роналдо под документ, който трябва да представлява споразумението му с американката Катрин Майорга, бе публикувано преди дни от "Шпигел".

Това е следващият етап от развитието на скандала с обвинението в изнасилване към Кристиано, което бе отправено от Майорга. За историята от 13 юни 2009 г. в Лас Вегас "Шпигел" разказа миналата година.

 Майорга реши да обвини Роналдо, въпреки че през 2010 г. сключват споразумение и тя получава 375 000 долара, за да си мълчи. Освен факсимилето с подписа на Кристиано "Шпигел" публикува документ, който оформя плащането.