Една обикновена поръчка за возене с Uber се превърна в страшен шок за всички замесени - за шофьора и за клиентите му, оказали се съпругата му и нейният таен любовник. Сценарият не е от южноамериканска сапунка, а от реалния живот в колумбийския град Баранкиля, съобщава в. "Ел Еспектадор".

Невярната съпруга на име Йейми и нейното гадже Хесус Бариос си поръчали Uber, който да ги закара до тайната им любовна квартира в един мотел. Те предварително проверили шофьора - Леонардо, който се оказал непознат. Само че Йейми си нямала и понятие, че въпросният Леонардо същата вечер отстъпил колата и профила си в Uber на съпруга й, който заработвал допълнително зад волана с чуждо име. 

Затова той бил последният човек, когото двамата любовници очаквали да видят зад волана след като се настанили в автомобила. "Ел Еспектадор" не уточнява какво точно е станало при изненадващата среща. Някои твърдят, че двойката успяла да избяга, докато други уверяват, че съпрузите вдигнали шумен скандал пред куп зяпачи.  

За капак шофьорът и неговият приятел Леонардо почти сигурно ще загубят правото си да карат заради нарушаване на правилата на Uber.