Световноизвестният софтуер за управление на събития Weemss, зад който стои български екип, зае трето място в класацията “Лидерите при софтуерите за управление на събития” на Getapp - водеща платформа за откриване и сравнение на клауд-базирани бизнес решения.

Класацията селектира водещите решения за управление на събития сред стотици кандидати. Софтуерите са оценявани според пет фактора, всеки от който с тежест от по 20 точки: мнения на потребители, възможност за интеграция с други софтуери и приложения, наличие на мобилно приложение, функционалност и сигурност. 

Weemss се нарежда на трета позиция и се откроява с изключително високи резултати по критериите за интеграции и мобилно приложение. Тези резултати се дължат на факта, че Weemss предлага мобилно приложение за чекиране на участници (за iOS и Android), както и интеграция на софтуера с над 1000 приложения и услуги чрез Zapier.

“Щастливи сме, че за пореден път Weemss е на върха на толкова престижна международна класация и то в една от категориите с най-голяма конкуренция. Тайната български софтуер да има такива постижения е проста: постоянен стремеж към иновации и вслушване в нуждите на клиентите. Ние не копираме конкурентите, а налагаме тенденциите в цялата индустрия. Огромното ни предимство е, че самите ние сме организатори на събития и предвиждаме отлично потребностите на пазара”, коментира Ованес Ованесян, съосновател на Weemss.

Weemss e клауд-базирана платформа за управление на събития с хиляди потребители от над 80 държави по света. Сред тях са имена като: Google, Bloomberg, Forbes, UN, WWV, VMWare, BNP Paribas и други.