Марин твърди, че скоро се е върнал от Англия и ако се покаже, нямало да си намери работа

След повече от десет дни загадъчният шофьор на джипа, който бе замесен в инцидент в Пловдив с кола, съпровождаща линейка и не бе идентифициран от полицията, най-после реши сам да се появи и разказа версията си пред Нова телевизия.

Разказът му обаче е по телефона, а не пред камера. Обяснява, че скоро се е върнал от Англия и ако се покаже - нямало да може да си намери работа. Той признава, че се е стигнало само до обиди на пътя.

"Той минава от ляво, запушва ме и аз виждам, че изскача.. аз свалям стъклото, за да му обясня, че съпровождам линейката. Този човек влиза и ми крещи в лицето и ми забива един тук от дясната страна", обясни жената, която е карала колата си след линейка, в която е съпругът й, получил инсулт.

А версията на шофьора е коренно различна.

"Те си смениха версиите 7 пъти вече. Аз изобщо не съм се приближавам на по- малко от 2 метра от тях. Госпожата ме засече на светофара аз карам възрастна жена с малко дете,при което аз натиснах спирачките за да мога да спра и се забиват и двамата в предните седалки", обясни представилият се като Марин шофьор.

"Ако се срещнем и видите как изглеждам ще видите, че ако ударя на тази жена един юмрук тя едва ли ще може да крещи след това...  Аз слязох да я питам какво става, че карах малко дете. Тя два пъти ме засече....разбирате ли?", обясни той.

Двамата се срещат в районното в Пловдив.

"Той ме вижда и вика: Ама аз тебе не съм те удрял ма и полицаите ни сложиха на голямо разстояние", твърди жената. Шофьорът обаче обяснява, че случката не е вярно представена.

В момента все още се води предварителна проверка в полицията в Пловдив.