Натурален метод за премахване на гъбички и кожни забовявания с новооткрита био-нанотехнологична формула

Откритието на подолога и професор Матю Пиърс от Великобритания предоставя възможността на страдащите от гъбички по ноктите и кожата отново да се върнат към нормалния си живот и самочувствие.

С тази био-нанотехнологична формула всеки има възможност да се избави от неудобството и срама, без да се налагат вредни и болезнени лечения

ГЪБИЧКИТЕ ИЗЧЕЗВАТ НАПЪЛНО

„Край на постоянния дискомфорт, който създават дерматофитите и дрождите” – казва откривателят професор Матю Пиърс. „Няма значение дали гъбичките са по ноктите или кожата – всички те изчезват напълно”. Това е патентована формула, която напълно ги изчиства от организма и не им дава възможност да се върнат обратно. Достатъчно е да погледнем снимките, направени преди и след терапията.

ДЕРМАТОЛОЗИТЕ НЕ МОЖАХА ДА ПОВЯРВАТ

„Дерматолозите бяха шокирани, след като видяха резултатите… не можаха да повярват, че без лекарска намеса може да се постигне подобен ефект” – казва проф. Пиърс. При всички хора, които премаха препарата, неприятния външен вид, сърбеж и миризма изчезнаха. Професор Пиърс споделя: „Организмът се стреми към самовъзстановяване и е достатъчно да се подпомогне с вещества, които притежават съответните характеристики, за да изчисти организма от нежеланите гъбички, като стимулира процеса на регенерация на нокътната плочка и епидермиса на кожата. В момента това е най-успешното оръжие, което природата ни е дава срещу всякакъв вид гъбички”.

ПАТЕНТОВАНА НАТУРАЛНА ФОРМУЛА

Препаратът се казва „PROSKIN” и формулата на професора е поместена в капсула, съдържаща 3 патентовани натурални съставки, благодарение на които нокътният матрикс и корен се възстановяват, оформя се правилната проксимална нокътна гънка и напълно се регенерира и обновява нокътната плочка. „Препоръчвам двумесечен период на приемане на моята формула, за да се избавите от гъбичките. Така ще си гарантирате да възвърнете отново Вашето самочувствие и приятен външен вид на ноктите” – убедено казва проф. Матю Пиърс.

САМО ЗА ПЪРВИТЕ 120 ДУШИ

Понеже технологията за обработка на ценните съставки не е евтина и за да е финансово достъпен препаратът за българските граждани, са избегнати всякакви посредници и дистрибутори. В момента в България покупката става чрез телефонно обаждане към оторизирания представител за България.

Важно! Само първите обадили се 120 души ще получат продукта на проф. Пиърс вместо 189 лв., само за 55 лв. – опаковка, достатъчна за едномесечно ползване. Промоционалното предложение е валидно до 20.09.2018 г.

ДОВОЛНИ ХОРА, ПРЕМИНАЛИ ТЕРАПИЯТА

„Благодарение на препарата на проф. Пиърс се избавих от сърбежа по кожата и неприятния мирис”

Виолетка Малчева, 53 г., София

„След няколко годишна борба с гъбичките и следвайки препоръките на професора, ноктите ми се възстановиха!”

Иван Павлов, 44г., Пловдив

„Не мога да ги търпя. Винаги ми създаваха дискомфорт. Не се поколебах да опитам и този препарат. Наистина дайства и ноктите ми вече са нормални”

Маргарита Илиева, 80 г., Бургас

„Само след два месеца ползване, гъбичките ми изчезнаха и вече нямам никакви проблеми с ноктите”

Петър Недев, 67 г., село Боженци

 

САМО ЗА ПЪРВИТЕ 120 ЧИТАТЕЛИ

ВМЕСТО 189 лв., САМО 55 лв.

ОБАДИ СЕ ОЩЕ СЕГА И ПОРЪЧАЙ

02 4738722

Всеки ден от 8.00 до 20.00 ч. събота от 8.00 до 20.00 ч

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС