„Медицински доклад на английски учен от Кембридж потвърждава, че след дългогодишни изследвания е открил био-нанотехнологичен метод за възвръщане на слух а за 4 седмици”

От медицинския доклад на отолога и професор Майкъл Барет се разбира, че след дългогодишни проучвания и изследвания е патентовал биологичен нанотехнологичен метод за възстановяване на слуховата способност. Благодарение на тази формула се предоставя възможността на пациентите да се премахне шумът и пищенето в ушите на 90%, подобрява чуването на високите тонове на 95%, премахва чувството на запушен ушен канал и подобрява комфорта на чуване на 100%.

ЗНАЧИТЕЛНО ВЪЗСТАНОВЯВА СЛУХА

„Невероятно, но преди 45 години, когато започнах кариерата си, не бих повярвал на това, че с тази формула ще се възстановят рецепторите и слуха на пациентите ми” – потвърждава един от най-добрите отолози /специалисти ушни заболявания/ на Обединеното кралство. „Благодарение на опита ми, натрупан през годините, ми даде възможност да вникна в същността на проблема с недочуването, шума в ушите и загубата на слух. Също съм доказал, че съвременните слухови апарати и усилватери на слуха не са надеждни, а хората дават хиляди левове. Със замисъл и желание да помогна на милиони недочуващи, се обърнах към помощта на био-нанотехнологията, която въздейства на молекулярно ниво” – вдъхновяващо разказва Майкъл Барет.

„Няма значение от колко време имате понижен слух или шум в ушите, това може да се промени и да си възвърнете нормалния слух и комфорта Ви” – уверено споделя откривателят на формулата.

Почти 2 милиона души в цял свят потвърдиха ефективността на тази уникална формула, в това число около 15 хил. души от България, които са преминали терапията и потвърждават ползите от този метод.

ОТОЛАРИНГОЛОЗИТЕ СА В ШОК!

Показвайки резултати от терапията на водещите специалисти „уши нос гърло”, всички те бяха шокирани… „Не можехме да повярваме, че без ползване на слухови апарати може да се постигне подобен ефект” – споделят отолозите от Англия. „Възможно е вечно да имаме отличен слух, но стига да намерим тайната на природата и нейните дарове” – категорични са експертите от био-нанотехнологичната лаборатория в Кембридж. Само качествен продукт, съставен от чисти натурални съставки, може да даде бързи и трайни резултати, стимулирайки организма да реши тези проблеми по натурален път. Благодарение на съвременната нанотехнология на молекулярно ниво помогна да се създаде уникалният продукт „Стенопран ултра”.

ПАТЕНТОВАНА НАТУРАЛНА ФОРМУЛА

Формулата на този продукт е поместена в капсула, съдържаща 14 активни съставки, които бързо и ефективно възстановяват косъмчевите клетки и рецептори /виж снимката преди и след/, подобрява кръвообращението и оросяването в слуховия орган. Възстановява правилното предаване и усилване на трептенията от тъпанчевата мембрана до вътрешното ухо. Това дава възможност да се отстрани шумът в ушите и да се възстанови слуховата способност и чуваемост. Значително добре бихте чували дори човек, който говори шепотно на няколко метра от Вас.

„Периодът на ползване на препарата зависи от процента на загуба на слух и причината, поради която е започнало намаляване на слуха, но преди всичко препоръчвам 2-месечна терапия на ползване, за да имате пълноценен резултат” – уверено съветва професор Майкъл Барет.

САМО ЗА ПЪРВИТЕ 120 ДУШИ

Понеже технологията за обработка на ценните съставки не е евтина, и за да е финансово достъпен препаратът за българските граждани, са избегнати всякакви посредници и дистрибутори. В момента в България покупката на препарата става чрез телефонно обаждане към оторизирания представител за България.

ВАЖНО! Само първите обадили се 120 души ще получат продукта на професор Майкъл Барет вместо 199 лв., само за 55 лв. – опаковка, достатъчна за едномесечен курс на ползване. Осигурена е и безплатна доставка до Ваш адрес!

Промоционалната отстъпка е валидна до 20.09.2018 г.

МНЕНИЯ НА ХОРА, ПРЕМИНАЛИ ТЕРАПИЯТА

„Доверих се на опита на професора и използвах препарата. Слухът ми се обостри и вече чувам вноците си отлично. Сега се чувствам изключително комфортно и радостен”.

Марин Филипов, 78 г., София

„В продължение на 10 години шумът в ушите ми направо ме подлудяваше, а с препарата шумът изчезна! Радвам се като малко дете”.

Василка ДОбрева, 62 г., Варна

„Въпреки усложненията, които имах в ушите, препаратът ми въздейства положително. Синът ми го поръча и след 4-седмично ползване, чувам ясно и отчетливо всяка една дума”.

Димитър Караиванов, 83 г., Пловдив

САМО ЗА ПЪРВИТЕ 120 ЧИТАТЕЛИ

ВМЕСТО 199 лв., САМО 55 лв.

ОБАДИ СЕ ОЩЕ СЕГА И ПОРЪЧАЙ

02 4738722

ВСЕКИ ДЕН ОТ 8.00 ДО 20.00 часа СЪБОТА ОТ 8.00 ДО 20.00 часа

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС