Apple изпрати вчера покани до медиите за събитие в кампуса си на 12 септември, където се очаква да пусне нови iPhone модели и нов модел на умния си часовник Apple Watch. Събитието ще се проведе в зала Стив Джобс Тиатър на новата централа Apple Park.
Известният блог на Apple 9to5Mac обаче може би развали партито-изненада.

В четвъртък блогът публикува снимка с твърдението, че е реална маркетингова снимка на две нови устройства iPhone, които се очаква да бъдат представени на 12 септември.

Според 9to5Mac телефоните ще се наричат iPhone XS и ще бъдат в златен цвят.

Блогът също така публикува снимка, на която се твърди, че е показан новия Apple Watch.
9to5Mac досега е разваляла доста от "изненадите" на Apple. Миналата година това стана благодарение на подробности, открити в тогава непубличната версия на софтуера на iOS на Apple, изтеглена от Reddit и директно от някои от блоговете на Apple.

Тази година се очаква да бъде "S година", което се вписва в предполагаемото изтекло име "iPhone XS". Това предполага, че всички нови iPhone-и вероятно ще бъдат еволюция, а не революция, спрямо миналогодишния флагман iPhone X.

Според слуховете до момента Apple може да пусне три нови телефона с дизайна на iPhone X с дисплей от край до край и камера с Face ID.