ДВЕ МОМЧЕТА БЕЗ КНИЖКИ катастрофираха на ул. "Ради Иванов" в "Чародейка" в понеделник вечерта. Единият малък търсач на силни усещания бил зад волана на "Фолксваген Голф", а другият - на мотопед. По свидетелства за очевидци виновен за удара без сериозни последствия е момчето с колата. След инцидента и двамата участници се тръгнали, но били издирени и наказани с глоби.
ДРОГИРАН 20-ГОДИШЕН ШОФЬОР Е ЗАЛОВЕН да кара "Нисан Алмера". На 25 август вечерта момчето е спряно за проверка близо до скалния манастир "Свети Димитър Басарбовски". Водачът бил неадекватен и пробата с уред за наркотици установила употреба на амфетамин, метаамфетамин и канабис. Униформените му съставили акт и са връчили талон за кръвно изследване, което потвърдило наличието на наркотици. 
ДВАМА ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ да шофират след употреба на алкохол. 23-годишен водач на рено е спрян за проверка в Бяла, където дрегерът показал 1.82 промила. Той отказал кръвна проба и отива директно на съд. Другият пиян шофьор е заловен в Сливо поле. Оказало се, че 56-годишният мъж управлявал фолксваген с 1.69 промила. Той е дал кръвна проба, но пак ще се изправи пред съда.