С тежко падане, разминало се за радост само с леки наранявания, приключи пътуването с мотоциклет "Ямаха" на 46-годишен мъж по пътя Караманово-Свищов. Инцидентът стана в четвъртък около 19 часа, когато мощната машина бе изпусната и влезе в отводнителния канал край пътя. Пристигналите на място полицаи от управлението в Бяла позложиха моториска на тест за алкохол, който показа 1.63 промила. Мъжът отказа кръвна проба, но това няма да го спаси от съдебно преследване.
Четири часа по-рано 36-годишен моторист, също с "Ямаха", претърпя инцидент на бул."България" в Русе. Младият мъж се блъснал в багажника на "Фолксваген" в района на училище "Алеко Константинов", завъртял се и паднал наляво, при което ударил правищо обратен завой на обръщалото "Рено". Мотористът бе откаран в болницата със счупена лява ключица и охлузвания по цялото тяло.
По същото време 64-годишен мъж с мотопед "Хонда" падна на платното на кръговото кръстовище на обръщалото за автобуси в квартал "Здравец Изток" и се наложи да посети болница заради счупен пръст на крака.