Специална оферта на много бебешки продукти от 13 август

 

Навярно всеки от нас усеща колко динамично е ежедневието ни и как постоянно се налага да бързаме. Затова много важни са решенията, които ни помагат да пестим ценно време. Особено, ако имаме семейство и деца. В този смисъл голяма подкрепа за всеки родител може да предложи пазаруването в Lidl. Веригата вече предлага всичко за бебето в постоянния си асортимент под марката Lupilu – сертифицирани бебешки био храни, пелени, дерматологично тествани от института Dermatest Германия, продукти за хигиена, перилни препарати, козметика, както и висококачествени акционни дрешки.

Осигурявайки всичко от първа необходимост за бебето на едно място, Lidl е добро решение за всички родители, които искат да прекарат повече време със семейството или да се погрижат за себе си, вместо да обикалят различни магазини.

В допълнение: ако досега не сте опитвали продуктите с марка Lupilu, сега е времето да го направите, защото от 13 август Lidl предлага специална оферта на пелени, хигиенни продукти, био храни и дрешки.