Актрисата обвини бившата си половина, че не дава достатъчно пари за издръжката на децата им

Нов рунд от взаимни обвинения между двете холивудски знаменитости, известни някога като Бранджелина. Актьорът Брад Пит отхвърли твърденията, че не е осигурил издръжка на децата си, и обвини съпругата си Анджелина Джоли, че се опитва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело, съобщиха Ройтерс и БТА.

Той е задължен да плаща за отглеждането на децата. От момента на раздялата ни обаче, не изплаща достатъчно средства”, се казва в молбата, изготвена от адвокат Саманта Блей Дежан.

Дал съм повече от 9 млн. долара на Анджелина Джоли, които са напълно достатъчно дори за децата на холивудски звезди“. Това заяви актьорът Брад Пит в отговор.

Красивата актриса е подала жалба във Върховния съд на Лос Анджелис с искане за повече пари от екссъпруга си, съобщава БГНЕС.

"Уверенията на Брад са безсрамен опит да се прикрие истината и да се отвлече вниманието от факта, че не е изпълнил изцяло задължението си да плаща издръжка на децата", заявиха адвокати на Джоли.

Според актрисата Пит от година и половина не е отделял достатъчно средства за издръжка на децата или ги е изплащал нередовно. Анджелина и Брад са имали неформална договорка за тази издръжка след раздялата си.

Пит пък заяви чрез свой представител, че е изпълнявал неотклонно задълженията, които е поел.
Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през месец септември 2016 година. Двойката живя заедно в продължение на 10 години, но встъпи в брак едва през месец август 2014 г. Пит и Джоли имат шест деца, три от които са осиновени.