Рак

Ако преминавате през труден момент, приятелите ви зодия рак ще са тези, върху чието рамо ще може да поплачете, без притеснение. Сърцето им винаги е широко отворено. Дори самите те да не са в настроение в даден момент, никога не биха могли да обърнат гръб на човек, който страда и се нуждае от любов и приятелство. Може и графикът им да е натоварен, в животът им да се случват много объркани неща, но този знак пак би поставил вашите проблеми над своите. Тяхната щедрост се изразява в подкрепа и съчувствие, и е най-искрената. Винаги ще са до вас и ще ви утешават.

Лъв

Лъвовете са познати с това, че обичат да са център на внимание, но често се забравя, че те имат способността и да превърнат всичко около тях в нещо магично и оптимистично. И дори не очакват да им благодарят за това. Лъвовете, като лидери, помагат на другите да излязат от черупките и да покажат истинската си същност. Организират страхотни и незабравими екскурзии и събития за приятелите си. Дори да са много заети и да им се наложи да изхарчат много пари, пак ще изберат да направят запомняща се изненада за близките си. Ако ви е скучно, лъвът веднага ще се притече на помощ със свежи идеи и подаръци.

Дева

Тези знаци са прекрасни в правенето на планове, в осъществяването на идеите, в организацията. Не подценяват и най-дребните детайли, и винаги се справят перфектно със задачите си. Затова не могат да търпят, когато видят, че някой е затруднен и в безизходица. Ако имате проблем с работата, с ремонта вкъщи, с попълване на документи, писане на домашно, с парите, девите са първите, които се притичат на помощ. Те знаят кое е най-доброто решение за всяка ситуация. Ще се справите с трудностите, благодарение на тях. И дори няма да ги търсите за помощ, те вече ще са там.

Везни

Нищо не прави везните по-щастливи от това да виждат как другите се усмихват и се радват на живота. Постоянно се опитват да зарадват близките си. Те са тези хора, които постоянно ви разпитват дали се справяте добре, дали нямате нужда от нещо, дали си прекарвате добре, когато сте някъде навън или на заведение. Везните са като закрилници на другите знаци, грижат се за нуждите им и често изпълняват желанията им. Интуитивни са, което им помага да разберат, дори неща, които околните се срамуват да кажат.