Телец

Телците действително се фокусират върху ястията - как изглеждат, как миришат, какви са на вкус. Способни са да различат дори подобни подправки и най-малката промяна в начина на приготвяне на едно ястие. Обичат да опитват нетрадиционни и различни неща. Те са хората, които могат да проверят менюто онлайн няколко часа преди да отидат в нов ресторант и предварително да са преценили какво ще си поръчат. Следят и новите тенденции в гастрономията. 

Везни

Опитват да спазват добър режим за хранене - имат определени часове, в които ядат закуска, обяд и вечеря. Но понякога не устояват на изкушението и графикът им става хаос. Например, закусват два пъти - в рамките на 1-2 часа. За обяд хапват нещо, което е подходящо за закуска. Или пък цял ден са решили да ядат вредни неща. Това е защото обичат храната и когато нещо им се дояде, не ги интересува, че ще нарушат режима си и ще развалят апетита си. Те са и от хората, които могат да се събудят гладни през нощта и да хапнат нещо дребно.

Риби

При рибите се наблюдава т. нар. "емоционално хранене". Те ядат, за да се почувстват по-добре. Когато са наранени, самотни, обидени, те намират утеха в домашния комфорт и храната. Дори имат списък с любими ястия за такива лоши моменти. Често опитват екзотични ястия, но са най-големи фенове на заведенията за бърза закуска и на джънкфууда. Понякога такива заведения им влияят по-добре на настроението.

Лъв

Лъвовете обичат да опитват скъпа и майсторски приготвена храна. Те са хората, които ще посещават най-луксозните и скъпи ресторанти и ще искат да опитат ястията, които приготвят готвачите на знаменитостите. Чувстват се прекрасно в изискан ресторант, в който са заобиколени от елегантни и заможни хора, в който персонала е възпитан и се отнася много вежливо с клиента. Обръщат внимание дори на подредбата на храната в порцията. Няма да ги видите в заведения за бърза закуска или да хрупат чипс на дивана - не е в техен стил.

Овен

Представителите на овена обичат всякакви приключения и предизвикателства - дори кулинарните. Те са хората, които посещават ресторанти във въздуха, ресторанти под вода или събития като "вечеря на сляпо". Не са гнусливи и обожават да пробват екзотична кухня, специалитети от цял свят. Имат добър апетит. Не могат обаче да ядат една и съща храна няколко поредни дни. Трябва да експериментират и дори да приготвят любимото си ястие по различни начини.