Благотворителен концерт организират ММА боецът Пепи Иванов и студентката Валерия Горнячка в подкрепа на двама младежи от Русе, които се нуждаят от спешно лечение. Ивайло Неделчев е с диагноза рак, а за лечението му са необходими около 12 000 лева. 26-годишният Петър Василев, който е полицай, има нужда от финансова помощ за възстановяването си след тежка катастрофа. Все още не е ясно къде ще се проведе лечението на младия мъж, но ще е необходима сума от около 10 000 лева. 
И двете момчета имат нужда от нас, от нашето съдействие и от обединените сили на гражданите на Русе, и не само, каза Валерия. Благотворителният концерт ще се проведе на 28 юли от 19 часа в зала „Дунав“. В концерта освен музикални изпълнения, ще има акробатика и различни видове бойни изкуства.
Всеки, който желае да помогне за лечението на Ивайло и Петър, може да го направи с дарение в поставените кутии в различни заведения и търговски обекти. Другият начин да се помогне на момчетата е с дарение по разкритите банкови сметки:

За Ивайло Неделчев

IBAN:
BG13IORT73791030341400
BIC: IORTBGSF
Титуляр: Елеонора Миланова Неделчева

За Петър Василев

IBAN: 
BG81STSA93000025397500
BIC: STSABGSF
Титуляр: Веселка Петрова Димова