За да отслабнете е необходимо да спазвате диета, да се храните правилно и стриктно да спазвате режима си, да правите упражнения и да намалите стреса в живота си. За щастие има и много по-лесен начин, който само за една нощ може значително да стимулира метаболизма ви. Опитайте го още тази вечер.

В следващите редове ще научите как тялото ви ще може да обработи по-бързо складираните мазнини и как да отслабнете докато спите. Та, кой от нас не мечтае за това?

Пийте протеин преди лягане

Не яжте през ноята, не вечеряйте по-късно от два часа, преди да си легнете. Всички знаем тези правила. Това, което обаче не знаем е, че една малка чаша протеин половин час преди лягане ускорява обмяната на веществата, понижава кръвното налягане и помага на тялото да изгори по-бързо натрупаните мазнини през деня. Калоричното съдържание на коктейла не трябва да надвишава 150 калории.

Пълно затъмнение в спалнята

Всички знаем, че е много вредно да се взираме в телефон, монитор или телевизор преди да заспим. Малко от нас обаче са наясно, че дори много слаба светлина, докато спим, може да има същия ефект. Според изследване на експерти е много важно докато спим да няма никакъв достъп на каквато и да е светлина до спалнята ни. Важно е да се намираме в пълен мрак. Вземете си плътни завеси и ще забележите как ще започнете да сваляте килорами.

Въздух в стаята

Колкото по-студено е в спалнята ви, толкова повече запаси от кафява мазнина имате. Оптималната температура в спалнята не трябва да надвишава 19 градуса по Целзии.

Спазвайте режим на заспиване

Университетски учени смятат, че жените, които засиват и се събуждат по едно и също време, губят тегло много по-лесно и бързо от тези, които нямат режим на съня. Този навик би имал много положителен ефект върху здравето ви – помага за намаляването на риска от рак и сърдечни заболявания.