Седмица на мъжкото здраве с безплатни НБА тестове към спермограми започва от днес в инвитро медицински център "Д-р Кунев" на ул."Борисова" 87, съобщи за "Утро" собственикът на лечебното заведение д-р Александър Кунев.
Акушер-гинекологът с 15-годишен стаж и като специалист по репродуктивна медицина обясни основните предимства на метода: оценка на спермата в минути, корелация на резултата от HБA теста с оплождането, бременността и степента на прикрепване на сперматозоидите към яйцеклетката, бързо и надеждно скриниране на сперматозоидите, предоставяне на информация за вземане на правилното решение за двойката в рамките на няколко минути, надеждна алтернатива на скъпите тестове за цялост на ДНК и ежемесечни консултации с андролог.
През всичките 15 години нито за миг не спрях да се развивам и усъвършенствам и да работя с голямо желание и постоянство, за да помагам на младите семейства да имат деца, каза д-р Кунев. Той е благодарен на семейството си, което винаги е зад него и го подкрепя. Моят принцип е: Ако искаш нещо, го правиш, ако не можеш, си намираш извинение, казва д-р Кунев и си спомня, че на входа на Медицинския университет в Плевен, където е завършил, пише на латиница "Не за себе си, а за другите". С това мото той е направил и медицинския център, в който преди дни беше открит официално и инвитро сектор. Нашите пациентки заслужават само най-доброто, казва д-р Кунев.