Славин спечели шестия сезон на "Като две капки вода". Победителят си тръгна с голямата награда – чисто нов лек автомобил и обичта на жури и публика. Всъщност победата му бе отредена единствено от зрителските гласове, изпратени с есемес. 

На четвърто място финишира Гери-Никол. Втори подгласник на победителя стана Константин.

На крачка от победата по волята на зрителите си тръгна Иван Юруков.

На финала на шестия сезон бяха раздадени и няколко специални награди.

Златка получи приза "Мис Еволюция". С купа и медал в категория "Мис езикова бариера" съвсем заслужено получи Софи Маринова. "Мистър пластик" пък е Славин Славчев. Борислав Захариев взе наградата в категорията "Мистър феникс". Маргарита Хранова получи купата за "Мадам сензация". Призът "Мистър машина" отиде при Константин. На Гери-Никол бе връчена "Мис Dancing queen", а Иван Юруков грабна наградата "Мистър Оскар".

Първи на сцената се качиха Златка Райкова и Боби Турбото като дует "Каризма". Те обаче не участваха в надпреварата за победата, тъй като не успяха да се класират във финалната четворка. 

"Изненадан съм, че не сте сред финалистите", каза продуцентът Маги Халваджиян и допълни, че двамата са били голямата изненада на този сезон - показали са неподозирани за публиката певчески данни и артистични заложби. 

Първа сред финалистите на сцената се качи Гери-Никол. Тя е и единствената жена, която тази вечер има шанс за победа. Тя избра да изпее микс от песни на Риана, тъй като е фенка на барбадоската певица. 

След нея актьорът Иван Юруков влезе в образа на Джон Ленън в опит да спечели симпатиите и гласовете на зрители и публика. 

Софи Маринова и Маргарита Хранова изпяха One moment in time на Уитни Хюстън и Дженифър Хътсън. Те не бяха сред финалисите, но пяха като за последно на тази сцена. 

"Това изпълнение е едно от най-добрите в този сезон", каза Димитър Рачков веднага след изпълнението им. 

Константин влезе в образа на Васил Найденов с песента "Болката отляво" в битката за победата. 

"Сигурен съм, че ще победиш", каза самият Васил Найденов, който бе в залата.

Последен от финалистите се представи Славин Славчев. Той бе Ян Гилън от Deep Purple. 

Специално участие във финалната вечер взе миналогодишната победителка в "Като две капки вода" Михаела Маринова, която влезе в образа на Бионсе. 

Един от най-запомнящите се образи на младата певица в предишния си сезон бе този на Софи Маринова. Тази вечер двете Маринови заедно изпяха "Бурята в сърцето ми". 

На финала всички заедно изпяха "Приятели" на "Фамилия Тоника".