Някои ще ви кажат, че ползването на кредит за екскурзия не е хитър ход. Но в крайна сметка даже няма да имате нужда да взимате платен отпуск с празниците, които предстоят, и дори това да е нужно, можете да си вземете спокойно един кредит до заплата и с него да си спретнете чуден дълъг уикенд на мечтано от вас място в България или съседните държави.

Хитростта не е дали да си вземете заем за екскурзия, а откъде да го вземете. Много от фирмите, които предлагат подобен род финансови услуги, не са регистрирани в списъка на финансовите институции на Българската народна банка. SmileCredit e вписана в този регистър,
а освен това гарантира вашата конфиденциалност, защото е администратор на лични данни, вписан в регистъра на съответната комисия, а именно – Комисията за защита на лични данни. Когато взимате кредит, трябва да го взимате от проверена фирма, която ви вдъхва увереност.

Освен това трябва да се запознаете много добре с условията по евентуалния кредит. Одобрението трябва да е бързо. Затова и тези заеми се наричат бързи. Но в същото време е добре да се сте спокойни, че не взимате пари от лихвари, които ще ви дадат на всяка цена, но след това ще ви вгорчат живота. Бъдете бдителни и не се впускайте в непремислени действия, само защото ви омайват добре по телефона.  Следете за всякакви скрити такси, SMS-и и всевъзможни други начини, по които могат да ви натоварят ненужно и допълнително. Задължително проверете условията по удължаване на кредита. Всичко се случва.
 Ако искате да вземете кредит по максимално умен начин, можете да се насочите към финансова институция като SmileCredit. Там кандидатстването се извършва изцяло онлайн, а одобрението се получава до 20 минути.

И след като сте открили чудното място за взимане на кредит, трябва да прецените добре каква сума да вземете. Бързите заеми до заплата са перфектното средство, с което да поръсите сивото всекидневие с нещо любопитно, екзотично и освежаващо. Не си спестявайте удоволствие, което ще ви зареди с енергия и вдъхновение. Работата се търпи по-лесно, когато човек е отпочинал и зареден с позитивни емоции и впечатления. Затова взимането на кредит до заплата, за да спонсорирате почивката си, трябва да се възприема като инвестиция, не като разход. Просто трябва да се уверите, че взимате заема от правилното място и имате възможност да го върнете още с първата заплата.